U trendu

Oduševite partnera! Evo idealnih poklona za Dan zaljubljenih

Ima li lepšeg dana za darivanje poklona nego 14. februara? Sveti Valentin ili Dan zaljubljenih svake godine sve više dobija na značaju i privlači pažnju onih koji su u paru. Da, onih zaljubljenih. Ideje za poklon! Budite kreativni!

Iako je ovo dan za iskazivanje ljubavi i male znake pažnje, nemojte zaboraviti da jedan dan u godini ne znači ništa. To je običan datum! Ljubav trebate pokazivati svakog dana. Nisu potrebni neki veliki gestovi, već sitnice, drage uspomene, divne reči poput jednog „Volim te“ je sve što je potrebno da vam poprave dan i daju vam do znanja da ste voljeni i cenjeni.

Nemojte čekati nečiji rođendan, godišnjicu, proslavu… Recite osobama do kojih vam je stalo da su posebni, da ih poštujete, volite.

Ako ste jedna od onih osoba kojima reči tj. konverzacija ne ide baš od ruke, volite malo drugačije da iskažete svoju ljubav, redakcija Portal Mladi je za vas spremila nekoliko ideja, saveta za jedinstven poklon.

Ova lista se može primeniti u bilo koje svrhe, za bilo koji dan, ne samo za Dan zaljubljenih. Iznenadite voljene, vaše lepše i bolje polovine, ovim kreativnim poklonima.

– Ljubavni kuponi/ poklon vaučeri/ šoping vaučeri su trenutno najpopularniji oblik poklona. Možete pokloniti vaučer za masažu, ručak ili večeru u restoranu, ili pak, za dan pun zabave npr. odlazak na paintball, kuglanje, bioskop itd.

– Buket od balona u obliku srca u kojima se nalazi poruka: Volim te!

– Napravite listu od 100 stvari koje volite o svojoj polovini, odštampajte je i uramite. Lista može biti nežna, puna ljubavi, ili pak pomalo zavodljiva, gde ćete moći da iskažete svoje divljenje. Ako želite da se osoba oseti zaista posebno, pročitajte listu naglas.

– Napravite romantičnu večeru za dvoje uz sveće i laganu muziku. Možete čak da napravite i plejlistu omiljenih pesama, onih koje oboje volite, koje vas podsećaju jedno na drugo i na vaše zajedničke uspomene.

– Napravite sertifikat ili potvrdu gde ćete napisati sve osobine koje volite kod svog para. Možete ga uramiti i okačiti na neko vidljivo mesto.

– Ako vaša voljena osoba ujutru odlazi kolima na posao, možete pre njenog buđenja da se iskradete iz kuće i u autu ostavite neku od omiljenih čokoladica na komandnoj tabli. Uz to, možete ostaviti i neku lepu poruku. Tako će joj jutro početi divno i znaće koliko je voljena.

– Napišite joj/mu pesmu. Važno je da dolazi iz srca i samim tim će biti jedinstvena.

– Uzmite teglicu sa poklopcem i dekorišite je kako želite. Isecite trakice od papira u boji i na svakoj od njih napišite po jednu stvar koju volite kod vašeg para. Trebaće vam više utrošenog vremena i rada, ali bar je iskreno i od srca.

– I na kraju, ako ništa od ovog ne uspe, ili nemate vremena, jedna stvar je uvek zagarantovana. Budite vi poklon. Stavite lepu mašnu i voila!

(svetplus.com/ Portal mladi)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.