U trendu

Čak i ako niste „obdareni“, uz ove tehnike moći ćete da zadovoljite svaku ženu: Biće nezasite i tražiće još

Da bi dostigle orgazam, ženama je neophodna stimulacija klitorisa. Ne poželjna, nego neophodna.

Ove 3 poze omogućuju upravo to.

Stolica na rasklapanje

Ovo je još jedna varijacija misionarske poze. Žena leži na leđima, a noge su joj na partnerovim ramenima. U toj pozi žena oseća da se čitavo njeno telo savija poput rasklopljene stolice. Fleksibilnije žene mogu da izvedu i varijaciju ove poze tako što će rukama maksimalno privući raširene noge ka sebi. Ovo je poza koja omogućava najdublju penetraciju. Vaša devojka će misliti da ste bili na produžavanju penisa.

Seksi zagrljaj

Šta žene vole više od emocija? Orgazme. A ova poza pružiće joj i jedno i drugo. Zamislite idealan položaj za maženje – ona je mala kašika, a vi velika. Uđite u nju otpozadi. Nećete imati baš mnogo prostora za pomeranje, ali u tome i nije poenta. Trljanje o zid vagine će sve vreme stimulisati njenu G-tačku, a to će je načisto izludeti. Pošto su vam ruke slobodne, upotrebite ih da joj stimulišete klitoris.

Obrnuta kaubojka

Kaubojka je odlična, a obrnuta verzija ove poze je fantastična. Muškarac leži na leđima sa ispruženim nogama, a žena seda na njega tako da joj on gleda u leđa. U ovoj pozi ćete stalno stimulisati njenu G-tačku, a njoj su ruke slobodne da stimuliše klitoris.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar