U trendu

Da li ga zavoditi nepredvidljivošću?

U savetima o tome kako zavesti muškarca često se pominje nepredvidljivost. Budite nepredvidljive, iznenadite ga, ne dopustite mu da zna šta može da očekuje od vas – i biće vaš. Tako nekako. Ukoliko se igrate, ovo još i može da funkcioniše; ako volite, ne ide.
Izigravanje nepredvidljivosti je igra. Potrebno je dosta manipulacije i kalkulisanja kako biste to uspešno izvele. A kad zaista volite nekog, ne želite da manipulišete tom osobom, ne želite da se poigravate njome. Želite da budete s njom, da vam bude lepo zajedno, ne želite da je terate da nagađa šta ćete vi sledeće uraditi.
Ukoliko je on raspoložen za igru i lov, nepredvidljivost ga može privući, a ako ste vi vešte u toj igri, mogao bi da bude privučen na duže vreme. Samo, kakva je to veza u kojoj vi stalno morate da manipulišete kako biste je održale? U kojoj ne smete da se opustite i uradite ono što želite, kako ne biste ispale predvidljive? To je igra, i može biti zabavna ako ste oboje raspoloženi za to, ali to nije ljubav.
Da ne bude zabune, ne kažemo da je idealno biti dosadan i predvidljiv. S vremena na vreme, svakom prija neko iznenađenje, naročito ako je lepo – recimo, iznenadite voljenu osobu nekim romantičnim gestom. Ali, malo ko želi da u vezi konstantno bude "kao na iglama", da nikada ne zna šta da očekuje od voljene osobe, hoće li to biti nešto lepo ili nešto neprijatno; jedna od stvari koja mnoge iritira, i zbog koje nekada i ostave partnera ili partnerku i potom odahnu s olakšanjem, jeste kada voljena osoba svaki čas menja raspoloženje, "ne možete da je uhvatite ni za glavu ni za rep".
Da li zavođenje nepredvidljivošću nužno znači da će veza biti kratkog veka? Ne uvek; kad počinjete vezu, na koji god način da je počinjete, ne možete biti sigurni kako će se dalje razvijati, ni hoće li potrajati. Samo je dobro biti svestan toga da je zavođenje nepredvidljivošću čin manipulisanja, a ne ljubavi, tako da u velikom broju slučajeva nije put do duge veze.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.