U trendu

Dame, evo kako da ga usrećite! Tri stvari koje muškarci uvek žele u krevetu!

Momci su rekli, pa hajde da ih čujemo! Iako mislimo da su muške fantazije uvek nevaljale, oni su se izjasnili da pre svega žele da im ispunimo ove tri jednostavne stvari.

Žele seks pod svetlima

Ok, znamo da deluje strašno na prvo čitanje, ali momci su se izjasnili da bi bili izuzetno srećni kada ne biste ugasili sva svetla i pobegli u najveći mrak. Momci ne vide male nesavršenosti na telu, celulit ili višak na stomaku. Oni vide prelepo žensko telo sa svim manama i vrlinama! I ne samo da žele da vide žensko telo, već i oči, izraz lica tokom seksa.

Napravite izuzetak, ostavite svetlo i uživajte u ljubavi bez razmišljanja o celulitu, bubuljicama ili o par kilograma viška. Naravno da je romantično uživati u mraku i svećama, ali bar jednom odstupite od pravila.

Žele da žene pokaću koliko uživaju…ili ne uživaju

Mi žene smo sklone malim lažima kako ne bismo povredile naše partnere. Međutim, momci su priznali da ne žele takve povratne informacije! Ukoliko nešto ne prija, oni žele da to znaju kako bi ispravili, poboljšali…Ako ti ne prija nešto tokom seksa, reci mu: “Volela bih kad bi uradio…! Ili “ Više mi se dopada poza kada…” Budite iskrene, pokažite mu kako i šta da radi. Ne samo da će ceniti, već će ga i obradovati činjenica da se trudite oko vašeg odnosa, a sigurno ćete i vi više uživati.

Vrhunac nije najbitniji

Priznajte da ste i vi toliko puta pomislile da je muškarcu najbitnije da dostigne vrhunac tokom seksa. Međutim, odmah ćemo vas razuveriti! Momci su priznali da su im dve stvari važnije: uživanje u ženskom telu, oblinama, lepoti i pružanje zadovoljstva svojoj devojci.

Veoma važno mesto mesto zauzela je i predigra. Naravno da je odmah posle ovoga i orgazam, ali posle ovoga moramo da priznamo da momci nisu sebična bića.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar