U trendu

Dame kažu da u ovih 5 poza NAJTEŽE dožive orgazam, neke iznenađuju

Više od 1200 čitateljki magazina Women’s Health ocenilo je pet najgorih položaja za seks. Naizgled svima uobičajene položaje poput misionarske i jahačice, žene su ocenile kao loše.

1. Doggy style
Žene tvrde kako su previše bolne. Razlog je u tome što je penetracija preduboka, pa je više štetna nego korisna. Navele su da ovaj položaj ne pruža dovoljno intimnosti. Kako bi sprečili  bolan seks u ovoj pozi, održavajte penetraciju kratkom i plitkom, a ne dubokom u brzom.

Pojačajte intimnost. Rukama prolazite kroz kosu partnerice. Možete je i dodirivati po leđima ili nagnuti se napred kako bi je ljubili po vratu. Ne zaboravite na stimulaciju klitorisa.

2. Poza jahačice 
Ova poza ocenjena je kao loša zbog nesigurnosti. Često se brinu o tome kako njihovo telo izgleda iz perspektive partnera koji leži.

3. Obrnuta kaubojka
U ovoj pozi teško je raditi bokovima upravo zbog obrnutog položaja. Ova poza mnogima zvuči seksi i avanturistički, ali stvarnost je ipak drugačija. Kada pokušate ući u nju, može doći do poteškoća zbog zakrivljenosti penisa koji se ne podudara s uglom vagine. Svaki put kada se penis save prenisko, to za vas i partnerku može biti bolno i neugodno.

4. Misionarska poza 
U ovoj pozi žene teže dolaze do vrhunca jer penis slabije stimuliše pravo mesto, pogotovo ako muškarac nije obdaren. Kako bi je poboljšali, ispod karlice partnerke postavite manji jastuk. Tako će kukovi biti podignuti i penetracija će biti dublja.

5. Poza 69 
Žene su zaključile kako se u ovoj pozi teško mogu skoncentrisati na vlastiti užitak jer istovremeno pokušavaju zadovoljiti partnera. Za zadovoljstvo i postizanje orgazma važno je i stanje uma. Tako je lakše doživeti orgazam ako su potpuno fokusirane samo na njega, piše Women’s Health.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.