U trendu

Dame preduzmite nešto, u ove 4 seks poze sigurno ćete postići orgazam, i imati seks za nezaborav

Možda će trebati malo rada da se stvarno pogodi ono što se voli, i retko tko će se požaliti na dobro, dugotrajno druženje, postoje određeni položaji koji mogu olakšati da žena bude potpuno zadovoljna.

Važno je zapamtiti da orgazam ne bi trebao biti glavni fokus seksa – ni za jednog partnera. Ali zbog ‘nesrazmera u postizanju orgazma’ činjenica je da ženama može trebati više vremena da postignu vrhunac.

Žene doživljavaju puno više zadovoljstva stimulacijom klitorisa, što znači da je to područje na koje se treba usredsrediti. Klitorisu se inače pridaje malo ili nedovoljno pažnje, pa je vreme za promenu fokusa.

Najbolje je preuzeti kontrolu nad stvarima i upoznati svoje telo kroz samozadovoljavanje, odnosno kako se možete dovesti do vrhunca, jer tada ćete znati voditi i partnera i shvatiti što vas stvarno uzbuđuje.

Ovih  nekoliko položaja za seks će verovatno pomoći da lakše postignete orgazam, a  garantuju i nezaboravan seks:

‘Poza mačke’
Ova varijacija misionarske poze je izvrstan položaj za povećanje intimnosti, jer ćete biti licem u lice s partnerom. Muškarac je pozicioniran više nego što bi bio u misionarskom položaju i mora osigurati da su mu ramena i glava otprilike malo viši nego što bi inače bili. U osnovi, to znači da njihov penis neće dopreti do kraja u vaginu, već će umesto toga snažno povlačiti klitoris. To će pomoći ženi da maksimalno uživa.

‘Slobodan kao vazduh’
Muškarac mora leći na leđa. Partnerka se tad treba okrenuti lice u suprotnom smeru i sesti na penis. Kad god je spremna, može se polako spustiti kako bi omogućila penetraciju, ali njena leđa trebaju biti potpuno ispružena na prednjem delu tela partnera. Položaj će im omogućiti da se osećaju doslovno ‘slobodni kao vazduh’, a tu je i dovoljno prostora za muškarca da dohvati i dodiruje klitoris.

‘Čioda’
Ovo je još jedna odlična poza ako volite biti blizu partnera tokom seksa, jer je više nego ugodna. Partnerka treba da legne, okrenuta prema dole, tako da partner može leći na nju. To će muškarcu omogućiti penetraciju otpozadi, ali kako je žena ravna, moći će da iskusi celi niz različitih oseta. Takođe postoji mnogo mogućnosti da vas partner dodiruje ili da vi sami sebe dodirujete kada ste u ovom položaju. Navodno, postoji mnogo žena koje nikada nisu postigle orgazam tokom seksa dok nisu probale ovaj drski potez.

‘Ulepšana’ misionarka“
Većina zna kako zauzeti klasičnu misionarsku pozu, ali postoji nešto što možete učiniti kako biste to ulepšali. Zamolite partnera da se namesti tako što ćete stalno menjati ugao iz kojeg ulazi u vas. Kombinacija ovoga, zajedno s brzinom, pomoći će da više istražite svoje tačke zadovoljstva i naučite puno o tome što stvarno volite.

Ako pomičete karlicu, to će delovati na dodatno pojačavanje oseta. Možete čak menjati položaj tako da sklopite noge kako biste čvršće stisnuli. Čineći to, verovatnije je da će guranje pomoći da se nadraži klitoris na način na koji to stvarno želite, prenosi Daily Star.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar