U trendu

Dame prepustite se, ova seks poza će vas izludeti – možda je nikada niste probale

Većina žena ne uživa u seksualnom odnosu do samog kraja jer još uvek nisu istražile šta im to najviše odgovara i prija.

Seksolozi su otkrili ovu jednu pozu i našli trajno rešenje za ovaj problem. U pitanju je poza koja podseća na položaj mačke.

Trebalo bi da krene kao misionarska poza kako bi došlo do penetracije, posle čega mukarac bi trebalo da se oslobi na šake, a nakon toga je potrebno da se spusti ka telu devojke, oslanjajući se na kolena i podlaktice.

U isto vreme bi trebao da bude veoma blizu tela žene kako se klituris sve vreme stimulisao. Nikako ne bi trebao da bude grup seks, već kraći i dosta nežniji.

Takođe navode da je ,,kaubojka“ veoma pogodna za žene jer ona sama određuje tempo i kuda određena stvar vodi. Savet je da žena uvek ovu pozu preuzme na sebe i da ne dozvoljava da se muškarac meša kada je ona na njemu.

Postoji još jedna sve popularnije poza ,,helikopter“ koja je više nego prijatna za obe polovine. Kako piše magazin „The Sun“ parovi koji su ovu pozu isprobali, navode da dovodi do izuzetno jakog orgazma.

Ipak, pored velikog užitka ova poza zahteva i fizičku spremnost jednog od partnera. Potrebno je da partnerka, da biste ovu pozu izveli, postavi se na laktove i na kolena, ali sa glavom nagnutom ka dole, dok je gornji deo tela nagnut ka gore.

Partner treba da dođe iz suprotnog ugla, sa glavom suprotnom od vaše, a telo treba da mu bude u položaju daske.

Ako ne želite previše da eksperimetišete, onda najbolje da ovu pozu zaobiđete, savetuju seksolozi.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar