U trendu

Dame, uz ove male poteze uvek ćete PRIVUĆI PAŽNJU MUŠKARACA: 1 stvar ih posebno “PALI“

Svaki muškarac ima drugačije afinitete kada su u pitanju žene. Međutim, postoje neki mali potezi koji će privući njegovu pažnju bez obzira na fizički izgled.

Kad žena grize usne

Mnoga istraživanja su pokazala da su usne jedan od prvih delova tela koje muškarci primećuju na ženama, posebno ako su namazane crvenim karminom. Grickanje usana je još jedan potez pomoću kojeg ćete privući pogled muškarca. Istovremeno je i ranjivo i zavodljivo.

Kada žena prekrsti svoje gole glatke noge

Retko ko može da odoli glatkoj koži, posebno ako žena prekrsti noge u suknji koja ih otkriva.

Kad žena ima visoku punđu

Muškarci su ljubitelji duge kose, ali vole i visoke punđe koje otkrivaju nežne uši i vrat. Naravno, maštaju i o trenutku kada će dama pustiti kosu. Taj potez smatraju veoma intimnim i sviđa im se.

Gledanje preko ramena

Tajanstveni pogled preko ramena ima snažan uticaj na muškarce. Nije iznenađenje da su filmske dive u prošlom veku upravo na ovaj način pozirale kada su promovisale svoje filmove.

Kada žena otkrije svoja ramena

Suptilno gola ramena na ženi čine da muškarci žele da je zaštite, bez obzira da li dama nosi preveliku košulju sa kragnom ili svečaniju koktel haljinu. Gola ramena podstiču muškarce na zagrljaj i blizak kontakt.

Kada žena samouvereno hoda u štiklama

Neke žene ne vole štikle, dok druge ne mogu zamisliti dan bez njih. Muškarci vole kada dame hodaju u njima na samouveren način.

Kada se žena smeje iskreno i sa guštom

Muškarci ne vole kada se žene smeju njihovim šalama „na silu“, štaviše, osvojiće ih dama koja izražava svoje emocije bez ikakvih ustezanja.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar