U trendu

Deset osobina koje pokazuju da ste dobri u krevetu

Večito pitanje je šta nekoga čini dobrim u krevetu. Da li su to seksualne veštine, zavodljiv pogled, uzdasi ili nešto četvrto? Istina je da to najčešće nema veze sa seksom već sa samim pristupom i karakterom osobe.

Seks je prvenstveno u glavi, a da bi on bio dobar najvažnija je hemija između dvoje ljudi, ali i ovih 10 kvaliteta, prenosi portal “Your Tango”:

1. Voljni ste da učite

2. Zaigrani ste i strastveni

3. Uz vas se vaš partner/ka oseća seksi

4. Samouvereni ste i ne bojite se da budete ranjivi

5. Avanturistički ste raspoloženi i volite da eksperimentišete

6. Pričate o svojim potrebama i slušate drugu stranu

7. Imate vremena i ne žurite u seksu

8. Uživate u pružanju zadovoljstva jednako kao i u primanju istog

9. Pružate podršku i ne osuđujete

10. Potpuno ste prisutni u tim trenucima

Tehnika, dobra higijena, karakter i hemija između dvoje ljudi bitni su faktori, ali seksualna intimnost zbog koje seks postaje fantastičan je mnogo više od toga. Ona raste i množi se dobrim, zajedničkim iskustvom, razgovorom i radom na sebi.

Ono što nam umanjuje seksualnu veštinu su nedostatak vremena, usredsređenost samo na sebe, inhibicije, manjak tehnike i “mozak koji ne želi da se isključi”, pa ne možete potpuno da se uživite u trenutak seksa, prenosi “24sata“.

Osim toga, mnogi za sebe ne misle da su seksi, a za to su posebno krivi moderni i nametnuti ideali lepote. Uz to, neki su i vaspitavani tako da misle da je seks nešto prljavo i sramno, a to je ogromna mentalna kočnica koja umanjuje seksualni užitak.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.