U trendu

Deset stvari koje žene rade da privuku muškarce, ali ih tako odbijaju

Savetnica za ljubavne veze, Rori Rej otkrila je najčešće greške koje žene prave na početku veze, a muškarce odbijaju. Ona kaže da veza na početku treba da bude zabavna i opuštena. Treba oba partnera da se osećaju slobodno, a s vremenom ćete se zbližiti.

Na početku nije dobro stvarati pritisak jer to muškarce odbija, a ovih 10 grešaka žene često prave:

1. Javljate se prvi

To uključuje i kada ga zovete da mu kažete nešto zanimljivo što ste čuli ili pročitali ili da ga pitate zašto on vas nije prvi nazvao. Umesto toga, pričekajte da vas nazove. To znači da mu je stalo do vas i da želi da vas vidi opet.

2. Inicirate kontakt

To uključuje slanje e-mejlova, SMS-ova, Messenger poruka ili bilo kakav drugi pokušaj uspostavljanja kontakta. Nakon prvog sastanka, muškarcima to može biti previše i lako ih može udaljiti. Ako želite ponovo da ga vidite, najbolje je da ga obavestite o datumu i pričekate da vam se prvi javi.

3. Opsedate ih predlozima ili planovima

Pozovite ga da vam se pridruži, ali nemojte preterati s prijedlozima. To bi moglo da ih udalji od vas. Pustite da muškarci preuzmu odgovornost.

4. Ispitujete ih kako se osećaju

Ovo posebno uključuje pitanje šta oseća prema vama ili prema vašoj vezi. Kod muškaraca to može izazvati strah ili pritisak pa je bolje ne postavljati takva pitanja dok je veza ‘sveža’.

5. Mislite da ga možete promeniti

Nikada ne izlazite s muškarcem kojeg nameravate da promenite na bolje ili za kojeg mislite da će se sam promeniti. To se ne događa. Povredićete sebe ili njega. Umesto toga, budite s nekim ko vam se sviđa i s kim delite slične interese.

6. Tražite savršenstvo

Jedna stvar koju morate odmah da shvatite je da savršenstvo ne postoji. Niko nije savršen. Zato nemojte biti previše izbirljivi.

7.  Previše žurite

Ako želite dugoročnu vezu, najbolje je da idete polako. Prvo se dobro upoznajte, a tek onda spavajte zajedno. Nemojte mu sve omogućiti na prvom sastanku.

8. Često ste negativno raspoloženi

Niko ne želi biti s nekim ko je uvek negativno raspoložen. Izlasci bi trebali da budu zabavni i uzbudljivi i trebalo bi da budete srećni jer se viđate s nekim ko vam se sviđa.

9. Previše ste sebični

Ako sve planirate prilagođavajući svom rasporedu onda to nije fer prema vašem partneru koji se trudi da vam udovolji. U vezi je sve stvar kompromisa, a ako niste spremni za to, nešto morate menjati.

10. Pokušavate da pronađete ‘onog pravog’

Ako u svakom pokušavate da pronađete ‘onog pravog’ odmah to prestanete da radite. Sigurno ga nećete odmah pronaći na prvom sastanku, ali s vremenom hoćete. Što više nekog upoznajte, to oni postaju oni ‘pravi’. Nikada nemojte imati velika očekivanja na prvim sastancima, piše Your Tango.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.