Devojka po njegovom ukusu

Različite žene imaju različite metode zavođenja ili, jednostavno, privlačenja muške pažnje. Ima žena koje će se pokazati kao izuzetno prilagodljive – u svakoj prilici. Recimo, vide zanimljivog muškarca koji džogira i odmah navuku svoju najlepšu trenerku i pridruže mu se u džogiranju. On voli fudbal i pivo – ona odmah postaje vatrena navijačica; on je globalista – ona kupuje nakit iz neke daleke zemlje kako bi pokazala svoj kosmopolitski duh. Tako redom, svaki put kada vidi nekog novog muškarca koji je zanima.
Ukratko: ona nema svoj tip muškarca, već će umesto toga postati njegov tip devojke, koji god da je to tip. S jedne strane, ovakva taktika može da bude zaista uspešna za privlačenje pažnje; tako ćete ga sasvim sigurno zainteresovati za sebe. Ako nastavite s takvim ponašanjem i jednom kada je njegova pažnja privučena, tu pažnju neko vreme možete i da zadržite.
Problem s ovakvom taktikom je što je ona super za kratke i intenzivne veze – on će biti polaskan vašom pažnjom i uživaće s vama. Međutim, ako ne pokažete malo više od svoje sopstvene ličnosti, on će vrlo brzo izgubiti interesovanje, izuzev ako je od onih koji ne žele neku ličnost uz sebe, nego samo obožavateljku koja prati svaki njegov hir i postoji samo da bi njemu udovoljila.
Dakle, kao taktika za privlačenje pažnje, korišćenje nečega za šta pouzdano znate da ga zanima jeste veoma uspešno. Ipak, posle tog uspešnog početka, trebalo bi da pokažete sebe – pravu sebe, sopstvenu ličnost. Pokazale ste da ste zainteresovane za njega, sada je na njega red da pokaže da li je zainteresovan za vas, za ono što vi zaista jeste.
Šta ako se tada pokaže da on nije zainteresovan za vas? Pa, onda ništa. Ukoliko se u takvoj situaciji osećate kao da ste se uzalud trudile ili kao da niste vredne poštovanja, nemojte. Potrudile ste se da privučete pažnju muškarca koji vam je bio zanimljiv, ali ako on nije zainteresovan za vas, za pravu vas, tu ništa ne možete. Da ste nastavile da se pretvarate, veza bi bila laž i trajala bi onoliko dugo koliko se iluzija održi. Bolje je da veze nema uopšte nego da u pitanju bude laž.
Naravno, nema razloga da odmah pomislite na najgoru varijantu. Savršeno je moguće da će on biti zaintrigiran time što ste se potrudile da mu privučete pažnju – i da će zatim zaista želeti da sazna više o tako inteligentnoj i snalažljivoj ženi, i da ćete mu se dopasti baš vi, takvi kakvi ste, bez ikakvog povlađivanja njegovom ukusu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.