Dobar i ODLIČAN seks – razlikuju se po ovih 8 stvari

Kažu da postoji sedam stvari koje dele dobar i odličan seks, a razlikuju se po sledećem:

Istraživanje – Ovo se neće dogoditi za vreme svakog seksa, ali svaki put kada s partnerom isprobate nešto novo, začinili ste svoj seksualni život.

Hemija – Deluje kao kliše, ali ovo zaista jeste jedan od najvažnijih aspekata odličnog seksa. Seks bez hemije je kao da jedete samo hleb za ručak: zadovoljićete želju za hranom, ali ne dobijate preterano zadovoljstvo.

Nezamaranje nebitnim stvarima – Biće neprijatno samo ako dozvolite da tako bude. Iako najintimniji ljudski odnos može potencijalno da iznedri neugodne situacije kao što su neprijatni zvuci tela i čudne telesne tečnosti, ipak je reč o osobi s kojom ste intimni, stoga nije neugodno.

Partner koji vas uzbuđuje – To nije isto kao zgodan partner. Ali, potrebno je ipak i to. Nekada je jednostavno dobar osećaj biti s nekim ko vas opasno fizički privlači, iako nemate preterano jednake životne želje i stavove.

Predigra – Za mnoge je predigra važnija od samog seksa. Što duže traje, to je i seks bolji.

Prirodna komunikacija – Tek ste se sreli ili upražnjavate seks već godinama – razumevanje onoga što druga osoba želi apsolutno je neophodno. Dolazi prirodno, ili imate to u sebi ili nemate.

Sirova požuda – Ovo je ona vrsta seksa koja je skoro filmska. Kada bi vam neko uleteo u sobu za vreme takvog seksa, verovatno bi pomislio kako zapravo ne zna ništa o seksu.

Užitak partnera – Uvek možete da osetite kada vaš partner nije skroz „u činu“. Ako se ponaša kao da od seksa ne dobija apsolutno ništa, vama raspoloženje automatski pada. Ali ako ste oboje entuzijastični i želite da vidite partnera zadovoljenog, čak i tehnika i iskustvo postaju manje važni.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.