U trendu

Dovedite ga do ‘ludila’: Ovo su njegove prave tačke za jači orgazam

Razgovor o seksu bi trebao biti posve normalan deo života u paru. Na taj način učite šta uzbuđuje partnera, bilo da je reč o predigri ili igricama, ali i saznajete da su se želje i preferencije promenile, ako ste već dugo u vezi. Ko ne pita neće ni dobiti, a najbolji način da se opustite jest da isprobate seksi igrice, istakla je seksualna terapeutkinja dr. Ava Cadell.

Igrajte se i ostvarite fantazije
Pre nego što se počnete igrati, priredite romantično okruženje i potom na prazne papiriće napišite svoje fantazije. Nakon toga ih zajedno pročitajte i podelite u tri hrpe. U prvu stavite fantazije koje biste rado pretvorili u stvarnost, u drugu one koje će ostati samo fantazije i na treću one koji vas ne uzbuđuju.

Izbacite hrpu s fantazijama koje vas ne privlače, a potom s druge dve izvlačite ideje i provodite ih u delo. Prilikom seksa jedno drugom detaljno opisujte sve šta radite i šta vas posebno uzbuđuje. Ako izvučete fantaziju koju ne želite ostvariti poput seksa u troje, možete u seks uključiti drugu, ali imaginarnu ženu tako da je samo opisujete kao vašu suštu suprotnost. To će uvesti malo dodatnog adrenalina u seks, a izbeći ćete ljubomoru, savetuje dr. Cadell.

Dodirnite prave točke i dovedite ga do vrhunca
Misionarska poza ne mora biti dosadna, ako u seks uključite i zanemarene delove tela kao što je međica, posebno osetljivo područje između testisa i anusa, ali i same testise. Muškarcima to budi sva osetila, a izludite li ga na taj način to znači da će se i više truditi da vas zadovolji.

Ako ga želite dovesti do vrhunca stimulišite mu anus i prostatu odnosno mušku G tačku. Laganim kružnim pokretima masirajte mu anus i potom penetrirajte, a ako vam muškarac dopusti, u igru uključite i seksi igračke poput vibratora, dodala je dr. Cadell.

Uzbudite ga mirisima i okusima
Mirisi i okusi mogu vas vrlo lako uzbuditi. Poigrajte se s novim esencijalnim uljima i lubrikantima s okusima čokolade, jagode ili banane. Čak i ako vam ne trebaju , lubrikanti mogu pojačati vaš doživljaj. Svog partnera možete iznenaditi tako da ga nakon tuširanja pozovete i zamolite da pomiriše vaš novi miris ili ga iznenadite na javnom mestu. Naime, neki muškarci obožavaju mirise koje žena ispušta dok je uzbuđena. Recite mu da jedva čekate da dođete kući, a pritom se suptilno dodirujte, to će ga zasigurno izluditi, objasnila je dr. Cadell.

Seksi donji veš za vruće provode
Iako se seksi čipkani donji veš čini kao kliše, on je kliše s razlogom. Muškarci su vizualni tipovi i uzbuđuje ih čipka, saten, pa i lateks. Uzmite u obzir i njegove želje. Ako želi seksi donji veš ili seks na kuhinjskom stolu, ispunite mu to kako ne bi uzbuđenje tražio drugde, savetuje dr. Cadell.

Brazilska depilacija čini čuda 
Osim što su vizualni tipovi, muškarci u seksu ne vole dosadu i rutinu, pa želite li ga iznenaditi, u potpunosti depilirajte bikini zonu. Na taj će način videti sve što ga uzbuđuje, dodala je.

Uz prave putokaze do orgazma
Najbolji način da postignete orgazam jeste da najpre upoznate svoje telo. Tako tačno znate šta vas uzbuđuje, pa možete uputiti i svog partnera. Dodirujte se ispred njega i pokažite mu gde najviše volite da vas dodiruje ili ljubi. I nikako nemojte zaboraviti na zvukove – seksi uzdasi napaliće partnera zato što muškarci više od svega vole entuzijazam, objasnila je.

Poza za G tačku
Svaka žena definitivno ima G tačku, ali ju je teško pronaći. Najbolji način da stimulišete G tačku jeste da je dirate prstima jer možete kontrolisati pokrete. Ali do vrhunca vas može dovesti i položaj u kojem ste vi gore, a vaš partner dole, s time da se vi naginjete prema njegovim kolenima. Taj će vas položaj zasigurno dovesti do intenzivnog orgazma, istaknula je dr. Cadell.

I stavljanje kondoma može biti seksi
Ako vaš partner ne želi da koristi kondom, namamite ga trikom. Recite mu da želite vežbati kako se kondom stavlja i to ustima, to će ga posve raspametiti. Kondom pridržite usnama i potom lagano isplazite jezik te ga stavite na njegov penis. Nemojte se se previše žuriti i pazite da ga ne probušite zubima, dodala je. Pri tom radije nabavite kondome s okusom umesto običnih, prenosi 24sata.hr.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.