U trendu

Dovedite ga do ludila: Samo ovako ćete mu obezbediti najjači orgazam ikada!

Da se razumemo, i momci moraju da se potrude ne bi li doživeli orgazam, ali postoje načini da im vi dodatno pomognete. Mi vam donosimo tri činjenice koje mogu i vas i partnera da odvedu do eksplozije strasti, piše „Cosmopolitan.rs”.

1. Glavna tačka ili ti „okidač” ejakulacije koja vodi do orgazma je frenulum – mesto koje se nalazi na donjoj strain penisa, na spoju glavića i osnove penisa. Na ovoj tački se nalazi najveći broj nervnih završetaka.

Šta da radite: Pređite nežno preko frenuluma jezikom. Vodite računa da to ne radite brzo, već polako, senzualno ližući vrh penisa.

2. Tokom ejakulacije, muškarac se oseća kao da će da eksplodira, njegovi mišići rade 6 do 10 puta više nego kada radi obične vežbe. Takođe oseća veliki pritisak u prostati.

Šta da radite: Pritisnite jako prstima njegove testise, tako da držite perineum, mesto između testisa i anisa koje je ključ za pravo erotsko uživanje.

3. Orgazmi počinju u mozgu. Ejakulacija je refleks moždanih ćelija. Veliki broja muškaraca dostigne orgazam pre nego što počne prva ejakulacija.

Šta da radite: Pomozite mu dole: ritmičnim pokretima polako dovedite ga do vrhunca, sve vreme pritiskajući svoje telo uz njegovo.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar