U trendu

Dozvolila je suprugu da ima ljubavnicu! Imala je dobar razlog za to

Merin suprug Džejson našao se u vezi sa jednom od njenih prijateljica, Sarom. Uvek su se dobro slagali od trenutka kada su se prvi put upoznali, a bilo je trenutaka da su se slagali bolje nego njih dvoje. To nikada nije bila afera jer je Meri znala za sve i čak ga je ohrabrivala da nastavi ovu vezu.

“Sarina i Džejsonova privlačnost jedno prema drugom bila je očigledna, i sve dok su svi bili iskreni i poštovali pravila, zaključila sam da je bolje da ga pustim da pokuša nešto ludo i otvoreno, a ne u tajnosti da me vara”, rekla je Meri. Sada kada je prošlo neko vreme i kada je njena prijateljica Sara postala nečija žena, Meri se osvrnula na lekcije koje je naučila iz šest emocionalno nabijenih meseci koje su njen muž i prijateljica proveli zajedno. U stvari, kaže ona, zahvalna je što je Sara ušla u njihove živote i sve zabrljala, tako da su Džejson i ona mogli da počnu ispočetka i poprave ono što ranije nije funkcionisalo, prenosi Your Tango.

Evo šta ju je naučilo dozvoliti mužu da ima devojku:

1. Toliko se zaglavila u ulozi žene da je zaboravila da bude dobra devojka

Jednog jutra Džejson i Sara su se grlili u kuhinji dok su pripremali doručak. Gledajući ih, shvatila je da je negde u poslednjih 20 godina zaboravila kako se ponaša devojka. Toliko se marljivo bacila na ulogu supruge, majke, kuvarice i organizatorke da je zaboravila kakav je osećaj biti uzbuđena što ga vidi kad god bi ušao u sobu.

Sedamnaest godina braka i još uvek dobija leptiriće kada na kraju dana čuje kako se njegov ključ okreće na vratima, ali iz nekog razloga ne reaguje na to. Umesto da ostane u kolotečini rutine, sledila je Sarin trag i počela da tretira svog muža više kao svog dečka. Bilo joj je zabavno da se ponovo zaljubi u njega.

2. Odnos nije toliko ispunjen sa nekim koga ne volite

Nakon što su Džejson i Sara prvi put spavali zajedno, njen um je preterao razmišljajući o tome koliko je mlađa; koliko mora biti zabavnija; koliko manje moraju da vise njene grudi i kako više nikada neće želeti da spava sa njom. Ispostavilo se sasvim suprotno. Ona i njen muž su oduvek cenili odnos kao neverovatno važan deo svoje veze, a bio je čest i sjajan u poslednjih nekoliko godina jer su konačno naučili kako da razgovaraju o tome. Znaju da se ljube, maze i ‘čitaju’ jedno drugo. Njegovo vreme sa Sarom, iako je bilo novo i uzbudljivo, bilo je nepoznato i na kraju nije bilo toliko ispunjeno kao odnos sa njom.

3. Postoji poseban užitak u isprobavanju novih stvari

Sara je volela da radi stvari u kojima Meri nije posebno uživala. Volela je čudne filmove, živu muziku, začinjenu hranu i uvek je bila spremna da izbaci Džejsona iz njegove zone udobnosti. Naterala ga je da ide na čas salse, naučila ga da voli vino i čak ga je ubedila da se oblači malo elegantnije. Džejson se opustio kada je bio sa Sarom, i to mu je pomoglo da se opusti i da mu bude prijatnije da pokušava nove stvari sa njom. Ako ga ples salse nije ubio, sigurno neće ni nekoliko časova plesa sa ženom. Takođe, Sara je bila u stanju i voljna da uradi nekoliko stvari u odnosu koje nije mogla ili nije htela da uradi Meri. Osećala se oslobođenom velike krivice kada je Džejson mogao da doživi stvari koje je video ili čuo samo na filmovima za odrasle

4. Brak ima potencijal da bude nešto lepo

Sara je bila prelepa. Ona je bila tip devojke o kojoj dečaci pišu pesme, a devojčice ogovaraju. Njena lista potencijalnih udvarača bila je duga, ali umesto da nastavi vezu sa jednim od njih, odlučila je da provodi vreme sa Merinim mužem. Ne samo da je ovo učinilo neverovatne stvari za Džejsonovo samopouzdanje, već je prekinulo Sarin krug ‘loših’ momaka. Volela je koliko se bezbedno i udobno osećala sa Džejsonom. Dok je bila svedok njihovog braka i svakodnevnog života, to joj je pokazalo šta brak može biti i na koje kvalitete muškarac treba da vodi računa u dugoj vezi.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.