U trendu

Dve stvari zbog kojih žene najčešće varaju

Nošenje čarapa u krevetu, usmerenost na zadovoljavanje isključivo sopstvenih potreba i narcističko ponašanje navike su ponašanja koje će partnerke najlakše oterati u tuđi krevet, pokazala je studija o vanbračnim aferama sprovedena na više od 4.000 posetilaca britanske internet stranice „Victoria Milan“.

Među top razloge koje će naterati ženu na prevaru spada i nekreativno ponašanje u krevetu zbog kojeg seks uvek izgleda kao da se „odrađuje“ rutinski, kao i preskakanje predigre, otkrili su istraživači.

Žene će, ako varaju, s tim ponašanjem početi nakon treće godine braka, a muškarci malo kasnije od toga. Zajednički motiv oboje za preljubu je – dosada.

Zanimljivo je da su razlozi zašto muškarci varaju bili vrlo različiti, a momci su nedostatak seksa naveli kao glavni razlog za varanje stalne partnerke, dok žene to nisu navele u svojih top pet razloga.

Studija je srušila i jedan popularan mit – da je muškarcima teže da ostanu verni. Naime, oni s prevarama obično ‘kreću’ nakon 3 godine i 10 meseci u braku, kasnije od žena.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.