U trendu

Eksperti znaju odgovor: Da li su u krevetu bolji bogati ili siromašni muškarci?

Mnogi ne veruju u to, ali nauka kaže da ima dokaze da su muškarci sa tanjim novčanikom zapravo bolji u krevetu. Šta to muškarac bez novca ume, a onaj s novcem ne zna? Eksperti iz struke kažu da znaju odgovor, prenose mediji.

Trude se da nadomeste „nedostatak“

„Siromašni u krevetu daju sve od sebe baš zato da bi nadomestili ono što žena može da mi zameri. Kada muškarac ima manje prihode od partnerke, rešiće da joj pokaže da je na druge načine ipak impresivan, a za to uglavnom biraju spavaću sobu“, objašnjava seksolog Arijana Džeret.

Manje su nervozni zbog posla

„To naravno ne znači da muškarci masovno treba da daju otkaze da bi poboljšali seksualni život, ali ovo definitivno treba da ih podstakne da se i sami založe za jednakost primanja muškaraca i žena“, kaže Džin Hana Edelstajn.

Šanse za prevarom su manje

Drugo istraživanje pokazalo je da, što su ljudi više na društvenoj lestvici, veća je šansa da varaju partnera. A nema većeg razloga za hlađenje žene od preispitivanja sa kojom je sad ljubavnicom dok ga ona čeka kod kuće.

Manji ego

Muškarci koji imaju znatno veća primanja od žena često sebi daju za pravo da misle da „poseduju“ svoju ženu. Oni sa manjim primanjima nemaju takav problem sa egom.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)