U trendu

Ekspertkinja otkrila: Ovih sedam stvari rade žene koje su dobre u krevetu

Pitanje koje mnoge žene sebi često postavljaju je: šta muškarci žele od žena u spavaćoj sobi?Ekspertkinja za seks Trejsi Koks, tvrdi da oni zapravo žele seksualno samouverenu i pustolovnu ženu koja zna šta želi. Ali, otkrila je i nekoliko stvari koje rade žene koje su dobre u krevetu, piše Dejli Mejl.

1. Iniciraju seks

Najčešći muški prigovor je da žene ne žele da iniciraju seks, a ako uvek prepustite njemu da započne nešto, ostavljate jasnu poruku – vodimo ljubav samo zato što ti želiš seks.

2. Ne osuđuju

Žena koje su otvorene prema seksualnim preferencijama muškarca njima su najdraže, jer ne vole kada ih one gledaju začuđeno kada god predlože nešto novo. Dakle, žene za koje muškarci misle da su sjajne u krevetu, otvorene su za nove ideje, ali to ne znači da morate da pristanete na sve, već samo ono što vam je prijatno i šta želite.

S druge strane, žene koje pristaju baš na sve što partner želi nisu toliko seksi, jer se može pomisliti da sve to rade jer žele da zadovoljne muškarca, a ne jer imaju potrebu za tim. Uraditi ponekad nešto za partnera jer on to jako želi je zaista sjajno i privlačno, ali iskrenost u seksu je najprivlačnija od svega.

3. Znaju šta žele

Nemojte biti pasivni, budite inspirator, tvrdi Trejsi. Razmislite šta vam odgovara i šta vam je potrebno za redovne, snažne orgazme i to mu i dajte do znanja.

4. Daju povratne informacije

Svaki muškarac želi da svojoj partnerki bude najbolji kog je ikada imala, Upravo iz tog razloga, on sigurno želi da mu kažete šta je dobro, a šta nije, i šta može da popravi.

5. Zadovoljne su svojim telom

Svi ponekad imamo neke nesigurnosti vezane za naše telo, ali žena koja dopušta da je muškarac gleda i divi se njenom golom telu, mnogo je privlačnija nego neku koju je strah da je muškarac dodiruje na određenim mestima iz straha da će je dodirnuti tamo gde ima ‘viška kilograma’.

6. Glasne su, ali ne previše

Kada neko tokom seksa celo vreme ćuti, sve može da bude vrlo čudno, pa čak i neprijatno. Zvukovi potvrđuju da vam je dobro, pa se nemojte stideti da to ponekad i pokažete. Ali, ipak, nemojte preterivati jer glasni partneri nekima mogu biti odbojni.

7. Ne glume orgazme

Ekspertkinja naglašava ovo ‘redovno’ jer povremeno svi to rade. Ako sve radi dobro i jako ste zadovoljni s partnerom, ponekad je čak i dobro odglumiti. Problem je kada morate da glumite često, jer to ipak znači da niste zadovoljne seksualnim životom i mogli biste da razmislite o promeni.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar