Eksplicitne priče starijeg bračnog para o seksu: „Radimo to sa istom strašću već 55 godina“ (video)

Snimak iz 2014. godine, Ajzaka i Doris, dvoje staraca koji eksplicitno pričaju o svom seksualnom životu, ponovo je hit na društvenim mrežama.

Naime, Ajzak i Doris u videu koji prati klavirska pratnja pričaju o seksu rečnikom koji verovatno koriste njihovi unuci.

„Upoznao sam Doris kada je imala 19 godina i pozvao je u bioskop. Odbila je, ali bio sam uporan. I tako, je**mo se već 55 godina“, započinje Ajzak, koji kaže da jednakim žarom uživa u seksu više od pola veka.

Bitno je u životu imati nekog sa kim ćete imati žestok seks. Kada me mladi ljudi pitaju za savet za dugovečnost braka i seksualnog života, kažem im da je bitno da nauče da se nose sa promenama.“

Doris se složila sa suprugom i dodala da je seks godinama sve bolji, jer se sve bolje poznaju. Dodala je da njene grudi još uvek pale njenog muža, baš kao kada su imali dvadeset.

Video je podelio Youtube korisnike, pa mnogi tvrde da su Ajzak i Doris samo dobri glumci jer je nemoguće da neko u njihovim godinama koristi termine koje njih dvoje nonšalantno izgovaraju.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.