U trendu

Evo koja je najbolja seks poza za vas, s obzirom na veličinu penisa

Mada brojna istraživanja pokazuju da veličina muškog „alata“ stvarno nije presudna za uživanje u seksu, opterećivanje istom svakako može narušiti samopouzdanje, pa samim tim i izvedbu.

Prema tome prilagođenje poze dužini penisa može učiniti puno za povećanje i njenog i njegovog zadovoljstva. Prosečni penis u erekciji meri oko 13,12 cm, dok je prosek dužine u opuštenom stanju 9,16 cm.

Za „manje“ i koji tako misle
Ako smatrate da ste manji od proseka i to može kvariti doživljaj, stoga nemojte paničiti. Svakako je najbolja poza doggy stil, koja omogućava dublju penetraciju. Partnerka će u njoj osjećati svaki milimetar svog partnera, a bonus je što njemu ostaju slobodne ruke da dodiruje partnerku. Isto tako, ova poza je često bolna za žene ako je reč o muškarcu s penisom znatno većim od proseka.

Za „obdarene“ 
Nešto što zvuči idealno, uopšte ne mora biti tako idealno ako partnerka pri seksu oseća bol i nelagodu, a to se lako događa budući da se prosečna vagina u stanju uzbuđenosti može rastegnuti do oko 16 cm. Ako je vaš penis duži od toga, tada je najbolji odabir „ona gore“ ili obrnuta kaubojka, u kojoj partnerka u potpunosti kontroliše dubinu penetracije.

Za prosečne
Iako se slobodno mogu igrati sa svim pozama, savetuje im se sedeća u kojoj je ona na njemu, s nogama oko njega, a on je pridržava za stražnjicu.

Za „deblje“
Vagina se lakše prilagođava dužini nego širini, pa nije loše koristiti lubrikant koji će olakšati penetraciju. Dobra je poza misionarska s time da partnerka ima šire razmaknute noge, jer u protivnom trenje može iziritirati grlić materice.

Za „tanje“
Dužina ponekad nije problem, jer ima i onih koji se opterećuju promerom svog penisa. Za veći osećaj ispunjenja, najbolje su poze u kojima su partnerki noge približene – poput seksa s boka, odnosno tzv. poze kašike. Dobar izbor je i ona na stomaku, a on penetrira iza tako da su partnerki noge skupljene, piše Daily Star.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.