U trendu

Evo šta je bogatim muškarcima najbitnije kod žena

Luen Vard vlasnica je elitne agencije za spajanje parova, koja više od dve decenije namešta milionerima žene. Bogati klijenti plaćaju ogromne sume novca kako bi im našla savršenu bolju polovinu, piše DailyMail.

Žene su je mnogo puta pitale šta najviše privlači milionere i nakon što je ispitala 200 muškaraca, napravila je popis osobina koje ovim muškarcima najviše zapnu za oko.

Kao fizička osobina broj jedan, naveden je osmeh. „Već dugi niz godina govorim da se muškarac neće zaljubiti u ženu koja se mršti“, rekla je Luen.

Kao drugu najdražu stvar kod žena, bogataši su naveli oči. Treće mesto je zauzela zadnjica.

„Muškarci smatraju da je zadnjica privlačnija od grudi, tako da devojke, počnite da radite čučnjeve“, rekla je. Na popisu zatim slede noge, duga kosa, lepa stopala i nokti.

Što se tiče karakternih osobina žena, milioneri su naveli inteligenciju kao broj jedan. „Muškarac mora da razgovara sa ženom. To mu je jako bitno“, izjavila je.

Druga na popisu je ženstvenost.

„Muškarcima se sviđa kada se žena ‘ponaša kao žena’ i traži onu koja zrači ženstvenošću“, dodala je Luen.

Sledeći na listi su razigranost, smisao za humor i samopouzdanje, posle kojih je usledila želja za seksom. Zanimljiva je stavka pod brojem šest koju su milioneri naveli među najpoželjnije osobine kod žena – ranjivost. „Žena ne mora da bude stalno jaka. Kombinacija samopouzdanja i ranjivosti je jako privlačna muškarcima“, rekla je.

Mnogi muškarci su se složili sa njenom listom i spomenuli kako jedva čekaju ženski popis najpoželjnijih osobina kod muškaraca.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.