U trendu

Evo šta omiljena poza govori o vašoj ličnosti

U kojoj ste pozi najbolji govori dosta o vama.

Stojeći

Vi ste vrlo preduzimljivi i uradićete sve da dobijete to što želite. Uz to, verovatno baš i niste za maženje, pa krevet zaobilazite u širokom luku, jer iz stojeće poze možete da nonšalantno nastavite sa svojim obavezama, umesto da se pravdate partneru zašto vam nije do maženja.

Misionarska

Vi ste klasičan tip ljubavnika, i ne volite mnogo komplikacija u krevetu, a ni van njega. Neki bi vas možda nazvali i dosadnim, ali oni samo nemaju pojma koliko klasika ume da prija.

Kaubojka

Vi želite da preuzmete vodstvo u svemu. Vrlo ste samopouzdani, i zbog toga delujete kao magnet na druge ljude. Ipak, nekada zaboravite na potrebe drugih ljudi, pa pripazite malo na tu stranu svoje ličnosti.

Obrnuta kaubojka

Većina ljudi vas najčešće opisuje kao sebične. Na prvom mjestu vam je samo i isključivo vaše zadovoljstvo. Više volite veze za jednu noć nego ozbiljne i emotivne odnose.

Dogi

Vi ste divlji, ali ne i sebični. Stalo vam je i do vašeg i do partnerovog zadovoljstva i svi smatraju da ste odlični u krevetu.

1 komentar
  1. milan

    A vi sa krstarice ste teski pacenici da ne kazem seksualni manijaci. Dali ima neko normalan pre svega mislim na urednika?Pa dajte pisite o necemu lepom ne i bizarnosti i vasim karakternim osobinama.Perverzije,brutalnost,seksualna izopacenost…to je krstarica sada…nekada se moglo procitati i nesto lepo,korisno sada…uzas,

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike