U trendu

Evo šta omiljena poza u seksu otkriva o vašem karakteru, iznenadićete se

Težite li više za intimnošću ili vam je važnija strast kao i koliko ste doista nežni otkriće vaša omiljena poza u seksu. Na primer, misionarski položaj vole muškarci koji igraju na sigurno.

Misionarski položaj

Kod muškaraca ova poza sugeriše da volite da igrate na sigurno, ali i da bi vam koristilo da ste malo samouvereniji u krevetu. Ali može ukazivati i na muškarca koji voli biti onaj koji kontroliše, ali i da voli intimnost.

Ako ste žena i ovo vam je omiljena poza, verovatno ste u velikoj žurbi u životu i u seksu se jednostavno želite opustiti.

Ako želite  siguran seks, barem onaj deo koji se odnosi na sigurnost muškog polnog organa, najbolje da se pridržavate misionarske poze, tvrde naučnici.

Žena na muškarcu

Obično je biraju žene koje vole da dominiraju i da vodestvari na svoj način. Vrlo su samouverene i vole moć. Ali to može ukazivati i na muškarca koji voli biti podređen u seksu, ali i brižan i predan ispunjenju ženinih želja.

U toj pozi ona se može osloniti prema nazad i odmoriti ruke na njegovim kolenima, a tako će pojačati stimulaciju G tačke i njemu omogućiti uživanje u prizoru. Dodatna pogodnost ove poze je što ostavlja muškarcu slobodne ruke za istraživanje drugih erogenih zona.

Doggy (pseći) stil

Svi koji vole ovu pozu traže oduševljenje i uzbuđenje u životu. Dobro su upoznati sa svojom divljom stranom. Žene kojima je ovo najdraža poza najčešće imaju submisivnu osobitost, dok kod muškaraca ona može ukazivati na nesklonost ka intimnosti.

Poza „kašika“

Bliskost i intimnost koju pruža ova poza otkriva duboke romantike koji s njom uspevaju postići i strast ali i nežnost. Žene koje je obožavaju vole spor i senzualan seks, a i inače su u životu opuštene. Muškarci koji je vole su nežni, brižni i romantični i uživaju u zadovoljenju svoje lepše polovine.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar