U trendu

Evo šta se dešava sa ženskim telom tokom penetracije, ovako ona reaguje na muški polni organ

Onog trenutka kad pomislite na muškarca kojeg želite, ali da možete da ga „namirišete“, krvni sudovi se šire, a krv počinje da kola ka genitalnoj regiji. I to ponekad bude tako snažno da šake kao da vam se zalede.

Istovremeno, počinje da se luči svetlucavi, providni sekret, prirodni lubrikant, sastavljen od proteina i aminokiselina, bude se hiljade nervnih završetaka, a čitava vaginalna regija postaje meka i podatna, spremajući se za ono što sledi.

Klitoris napupri i malo kao da se ukruti, dešava se nešto kao malecka erekcija. Ako ste jako uzbuđeni, njegova veličina može se povećati i do tri puta. Naravno, to se neće desiti baš svaki put, ali ako imate sreće i uz sebe imate muškarca koji zna šta radi… dešavaće vam se i to. (I ovde nije, naravno, poenta u veličini, kad smo već kod toga, svi znamo koja se računa, iako se svi uglavnom pravimo da nije tako, nego u stanju svesti koje će vas do toga dovesti.)

Grudi takođe porastu, ponekad čak i za četvrtinu, zahvaljujući navali krvi i lučenju prolaktina, a bradavice postanu osetljivije.

Grlič materice omekša, a kad penis „pogodi“ glavni, veliki splet nerava u toj regiji… Znate šta sledi. Zone mozga zadužene za anksioznost i strah se bukvalno isključuju, pokreti tela postaju nesvesni, a vagina se kontrahuje u intervalima. I izraz lica vam se promeni, otkrivajuči vašu pravu prirodu, živu i nesputanu, onu drugu stranu vas koju poklanjate samo odabranima. I zato će muškarac, onaj jedan, poseban i dragocen, onaj kojeg svaka od nas želi, a samo retke imaju sreće da sretnu, želeti da vas gleda u lice dok doživljavate orgazam. Zato što zna da je to jedinsvena prilika da bude na samom izvorištu one suštinske životne energije koja čini da sve bude dobro.

(Espreso/mondo)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)