Evo šta zamišljaju muškarci dok masturbiraju, dame će se šokirati kad vide šta im je najveća fantazija

Nedavno objavljena studija u kojoj je učestvovalo 1.500 učesnika iz Kanade objavljena je u „Novine o seksualnoj medicini“, objašnjava o čemu muškarci najčešće maštaju dok se samozadovoljavaju.

Rezultati su bili i više nego iznenađujući.

Ovo su 9 najčešćih muških fantazija:

  1.  64 odsto njih izjavilo je da mašta kako ih poznanica zadovoljava rukom
  2. 48 odsto je reklo da razmišljaju o tome da dodiruju neku nepoznatu osobu u javnom prevozu
  3. iznenađujući podatak je da je bilo i onih koji su priznali kako bi voleli da partnerka urinira po njima i tako se izjasnilo njih 10 odsto.
  4. Kada je obrnuta situacija u pitanju i da bi voleli da su oni ti koji uriniraju po telu partnerke mašta 9 odsto muškaraca.
  5. Iako se svega 12 odsto muškaraca izjasnilo da su homoseksualci ili biseksualci njih 16 odsto priznalo je da mašta kako gleda dva muškarca tokom seksualnog odnosa.
  6. najveća fantazija za 29 odsto muškaraca je da ejakulira po telu partnerke
  7. mazohističke pretenzije ima 30 odsto njih i oni su rekli kako fantaziraju o tome da su prisiljeni na seks
  8. iako će ovo mnogim damam zvučati nerealno 52 odsto muškaraca se izjasnilo da im je najveća fantazija tokom masturbacije masturbacije sa ženom koja ima male grudi.
  9. iako sve ovo deluje kao maštanje i nerealna situacija, rezultati su pokazali da su se muškarci u istraživanju radije opredelili za osobe koje poznaju nego za neke izmišljene ili javne ličnosti, prenosi Ženski magazin.

(Espreso/Srećna republika)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.