U trendu

Fatalni oženjeni muškarci

Zašto žene vode ljubav sa oženjenim muškarcima? Zbog čega bi slobodna devojka (ili čak i ona koja je u vezi) proganjala oženjenog muškarca kad dobro zna da je on zauzet? Jednostavno, to ima veze sa ljudskom prirodom – hrana na tuđem tanjiru uvek izgleda bolje (ponekad i ukusnije) od one koja je pred vama. Drugim rečima, neke žene veruju da muškarac koga je već izabrala druga žena zbilja vredi.

Dokaze za ovu tvrdnju naći ćete na svakom koraku. Ako devojka izađe sa muškim prijateljem, ostale dame će automatski pomisliti kako je on njen partner – i počeće da flertuju bez izuzetka.

Možda žene naprosto vole izazov, dramu, ili ih uzbuđuje sama pomisao na to da čine nešto zabranjeno. Šta god da je u pitanju, mnoge žene su uverene u to da je seks sa oženjenim muškarcem nešto najbolje što su doživele. Oženjeni muškarci ne samo da imaju više seksualnog iskustva već su, s obzirom na to dugo vode ljubav samo sa svojim suprugama, spremniji za eksperimente.

Seks je neverovatan i zbog toga što moraju biti obazrive na svakom koraku. Sam tajni susret ponekad je uzbudljiviji od seksualnog odnosa. No, kada (ako) emocije nadvladaju požudu, nastaju problemi. Svaka pametna ljubavnica zna da je pravo vreme za kraj priče čim shvati da se ponaša poput posesivnog deteta. Ipak, neke od njih, iako su svesne rizika, nastavljaju…

Ponekad ovakva avantura nema srećan kraj iako, površno gledano, sve podseća na bajku. Upravo zbog te fatalne privlačnosti oženjeni muškarci se prema svojim ljubavnicama ponašaju kao da su princeze. Međutim, šta ako on poželi da ostavi ženu i uđe u nov brak sa ljubavnicom? Kada se prvobitna strast izgubi negde u detaljima svakodnevnog života, ljubavnik iz mašte postaje samo običan čovek i nije spreman da se prema partnerki ophodi kao prema princezi.

Dakle, žene će često reći kako su muškarci svinje, kako je svaki pripadnik muškog pola lažov i nevernik. Međutim, često zaboravljaju da je baš to i svaka žena sa kojom oženjeni muškarci varaju svoje supruge. Kako god, nije teško poverovati u tezu da su ovi muškarci sjajni u krevetu. Ipak, nekako više verujemo da je broj muškaraca spremnih za neverstvo jednak broju onih koji su slobodni i žele ozbiljnu emotivnu vezu.

Savet za kraj? Ako čeznete za avanturom, zakažite svom partneru sastanak u nepoznatom baru, ponašajte se kao stranci koji su se prvi put sreli i završite u nekoj tužnoj motelskoj sobi.

Sigurno ćete uzviknuti pravo ime u delikatnom trenutku.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.