U trendu

„Gledala sam svog dečka dok je imao seks s drugom, morala sam da odem kada mu je uradila ovo“

Devojka po imenu Zoi Grej iz Londona progovorila je o svojim najluđim iskustvima svingovanja i ispričala da se našla u nekoliko situacija u kojima je morala da podvuče crtu.

Tokom jedne akcije, gledala je dečka kako ima seks s drugom ženom na svingerskoj zabavi, ali je morala otići iz sobe, kada je videla šta mu je ta žena uradila.

– Ta žena je prilično dominirala nad mojim partnerom, a on je prilično veliki momak i uglavnom samo ja mogu da dominiram njime. Tako da sam u tom trenutku bila malo zatečena jer sam pomislila kako je to ipak moja uloga. Ošamarila ga je po licu… On je ostao u šoku. Ja sam se potom odmakla iz te situacije, a on je krenuo za mnom. Tu nismo previše raspravljali jer smo bili u društvu, ali svakako smo o tome razgovarali posle. To je bilo čudno – ispričala je.

Zoi je takođe progovorila o još jednoj nastranoj avanturi, koja je uključivala njeno zabavljanje s muškarcem s malim penisom.

Tokom seanse pogledala je svog dečka koji se ludo zabavljao, ne obazirući se na nju.

– Bilo je jedno vreme kada moja druga polovina nije obraćala pažnju na mene i nisam se baš najbolje osećala. Bila sam malo uznemirena zato što mi to radimo jer želimo da gledamo jedno drugo i bilo je kao da me uopšte nije pogledao. On se tamo zabavljao, a ja sam imala posla s nečim toliko ‘velikim’.

Ona objašnjava da voli dok se gledaju tokom seksa s drugima.

– Volim da ga gledam, proveli smo ostatak te noći bez razgovora o tome, ali sam to spomenula kad smo se vratili kući jer me to činilo pomalo ljubomornom. Ali nakon razgovora s njim o tome, više to nije radio – istakla je.

Zoi veruje da je svingovanje još uvek stigmatizovano, ali kaže da polako postaje sve prihvaćenije, prenosi Daily Star.

Jedna od najboljih stvari u vezi s tim stilom života, kaže, došla je nakon što su upoznali još jedan par, s kojima su najbolji prijatelji. Zajedno idu na godišnje odmore i postali su bliska četvorka. Jedino joj je žao što ranije nije izrazila svoju seksualnost na tako ‘nemonogamni’ način.

– Uvek sam bila prilično pustolovna i otvorena za sve, ali verovatno nikada nisam bila s nekim ko je to izneo na videlo. Ali kada sam stupila u odnos sa svojim sadašnjim partnerom, otvorilo mi se nešto u čemu stvarno uživam i volela bih da sam to davno uradila – priznaje Zoi, a prenosi 24sata.hr.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar