U trendu

Godinama svakodnevno slao pismo supruzi, a onda otkrio kutiju i iznenadio se (video)

Bil (Bill) Bresnan je svojoj supruzi Kris od 1974. svaki dan pisao po jedno ljubavno pismo. To danas čini neverovatan broj od 10.000 pisama. Svako od tih pisama je potpisano sa „Volim te, draga moja“.

Kako prenose mediji, Kris Bresnan seća se svakog datuma od 1982, kada su zajedno izašli u bioskop ili restoran. Prvo joj je pisao pisma na salvetama iz kafića u kojima su bili, da bi kasnije prešao na novinsku hartiju i, najzad, na prava kovertirana pisma.

Ali jedno nije znao! Njegova supruga je svako od njih brižljivo čuvala i pakovala u kutije. Pisma su hronološki poređana u 25 kutija.

– Moj najveći strah je da ću jednom toliko ostariti da ću zaboraviti da joj svakog dana napišem po jedno pismo – rekao je Bil.

Ako ovo nije znak istinske privrženosti i vernosti, onda stvarno ne znamo šta je!

2 komentara
  1. kresoja mladji

    Americka propaganda, bas su se osilili pa pisu svasta,kako sam ih uhvatio u lazi,od 1974 do 2018 god.ima tacno 44 god.puta 365 dana daje 16060 dana,toliko bi trebalo biti i pisama,pa sad ko im veruje ne zameram,i meni su bili čak veoma simpatični do bombardovanja naše prelepe zemlje,a tad sam se osvestio,hvala im na tome.!!

    1. mmm

      e nek’ si im rekao,evo trese se cela Amerika

Napišite komentar