Hoćete dečka za Novu godinu

Nije obavezno baš za Novu godinu biti u vezi, ali ima onih žena kojima je mučno da sledeću godinu dočekuju same. Ukoliko i vi želite da Novu godinu provedete s dečkom, a nemate ga, evo nekih predloga kako da „unapredite“ odnos s muškim prijateljem s kojim se često viđate (ovaj tekst je zabavnog karaktera i ne treba ga preozbiljno shvatati).

Povedite svog muškog prijatelja koji takođe nije u vezi u šetnju parkom iz kojeg još uvek nije uklonjeno jesenje lišće (ukoliko to jesenje lišće nije postalo bljuzgavo i neprijatnog izgleda), pa se zajedno divite bojama. Isto važi i za situaciju ako u parku ima lepog snega, lepog drveća, simpatičnih životinja… Na taj način možete osetiti da se zbližavate s prirodom – a pomalo i jedno s drugim.

Iznenadite ga pozivom na neku aktivnost za koju znate da bi mu se dopala, kao što je gledanje boks-meča. Mogla bi da mu se dopadne vaša kreativnost, kao i to što mu pravite društvo dok gleda nešto što ga zanima.

Uradite nešto novo zajedno. Recimo, ako ste do sada uglavnom izlazili na pivo, povedite ga na neku degustaciju vina, ili u nov restoran s hranom kakvu on voli ili u vezi s kojom je radoznao. Zajedničko sticanje novih iskustava zbližava ljude; čak i da novo iskustvo ispadne negativno, kasnije ćete se zajedno smejati tome – a i zajednički smeh zbližava.

Zajedno pogledajte neki film koji nije baš „ženski“, kao što su romantične komedije; nešto na šta možete zajedno da se smejete, a možda i malo raznežite, ili već da podelite neke emocije.

Pozovite ga na neko jelo koje ste same spremile. Ne mora to da bude kompletan ručak ili večera, mogu da budu i kolači koje ste ispekle po nekom novom receptu, tako nećete „lipsati“ od spremanja gomile hrane, a lepo je ponuditi ga nečim što ste same spremile.

Oni vole takmičenja, pa možete da mu predložite da zajedno odete na kuglanje (nema veze ako niste dobre u tome, glavno je zabaviti se), ili da zajedno igrate neku borilačku igru na kompjuteru.

Možete i da odaberete neki grad koji vam nije suviše daleko, a ni vi ni on niste bili u njemu, pa se zajedno odvesti tamo i videti šta ima – taj grad treba da bude dovoljno blizu da možete u toku jednog dana da odete tamo, malo razgledate i do večeri se vratite.

Zajedničko klizanje ume da bude zabavno. Ni ovde nije bitno ako vam ne ide dobro – biće zabavno i zajedno ćete se smejati. Ukoliko bude snega, i zajedničko sankanje može da bude zabavno i prijatno podsećanje na detinjstvo.

Predložite mu šetnju u lepim okolnostima, recimo, po mesečini. Tu nema potrebe za mnogo razgovora, šetajte zajedno, držite se za ruke i uživajte.
Upotrebite one predloge koji vam se dopadnu (nije zabranjeno upotrebiti ih ni ako ste već u vezi, radi se o prijatnim aktivnostima), pa i ako vam on ne postane dečko do Nove godine, imaćete dragog prijatelja s kojim ste se dodatno zbližile, što uopšte nije malo.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.