U trendu

I oni vole ušuškavanje i zagrljaje

Nije retko uverenje da muškarce najviše zanima seksualni čin i da su za maženje, zagrljaje i ušuškavanje odvojeno od seksa potpuno nezainteresovani, da će, ako to uopšte čine, to biti jer su njihove partnerke željne maženja i grljenja. Međutim, i muškarci uživaju u tome, ništa manje nego žene.
Ne kažemo, može se desiti da ona u nekom trenutku želi da samo leži pored njega i da budu zagrljeni, a da bi on tad želeo nešto drugo. Ali, nije da oni uopšte ne vole da drže voljenu osobu u naručju, izuzev kao pripremu za seks – vole. I veoma uživaju u tome.
Mnogo je muškaraca koji uživaju u tome da leže zajedno s voljenom ženom, da je drže u naručju, zagrljenu, da je slušaju kako diše, da čuju otkucaje njenog srca. Nikakav tu razgovor nije potreban, samo njih dvoje, zagrljeni, i tišina. Ili, ako ne tišina, onda neka prijatna muzika, ima i onih kojima se dopada da televizor radi u pozadini, ali mnogi nalaze da im to previše odvlači pažnju s voljene osobe.
Takođe, zajedničkim ležanjem i grljenjem povećava se bliskost između njih dvoje, a muškarci u tome uživaju koliko i žene (pod pretpostavkom da s tom osobom žele da povećaju bliskost – a to važi i za muškarce i za žene). Stiče se i osećaj sigurnosti, osećaj da su bezbedni u vezi, da sve teče kako valja, da je sve u redu. To je veoma lep i umirujući osećaj.
Premda će se naći i poneki muškarac kome je ovakvo maženje odbojno i koji nije naročito sklon dodiru kad to nema veze sa seksom, većina muškaraca nije takva. Velikom broju muškaraca će se jako dopasti da budu ušuškani s voljenom osobom, da je drže u naručju – zato, kad ste raspoložene za to, ne oklevajte da na ovaj način uživate zajedno s njima, biće im drago što to želite.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar