U trendu

Evo koliko često žene misle na seks

Česta je zabluda da su muškarci ti koji stalno samo na seks misle, ili skoro samo na seks, dok su žene čedne, stidljive i većinu misli im okupiraju obaveze (posao, kuća, dečica, hiljadu i jedna stvar koju treba pozavršavati) i poneke ženske „zvrčkice“ (kozmetika, kafenisanje i slično). Međutim, i žene misle na seks – i to često.

Sanjare li žene o seksu? Da, često. Da li dosadne poslovne sastanke prekraćuju razmišljanjem o seksu? Da – ne svaki put, biće tu i razmišljanja o šopingu, fenomenalnim cipelicama koje su videle, kao i o raznoraznim obavezama koje veze s tim poslovnim sastankom nemaju, ali će definitivno biti i misli o seksu. Ukoliko taj poslovni sastanak deluje kao nešto beskorisno a otegne se u beskraj, svakakvih misli će tu biti.

A ako je žena u vezi? Hoće li sanjariti o seksu sa svojim dragim? O, da, i to dosta. Biće tu i fantazija o nekom drugom muškarcu, postojećem ili izmišljenom, ali će, u velikom broju slučajeva, glavnu ulogu u seksi sanjarenju žene imati baš njen dragi. Nije isključeno ni fantaziranje o stvarima od kojih će dotična dama pocrveneti, kao ni o stvarima koje se nikada ne bi usudila da predloži (ili o onima koje nikada ne bi stvarno želela da isproba, ali je privlači da ponekad zamisli kako bi to izgledalo).

I, šta se onda dešava? Kako to da se takva razmišljanja ne primete, i da na kraju dana seksa ipak ne bude? Ne primete se jer žena neće dopustiti da se primete – svakako neće usred pomenutog poslovnog sastanka pričati o seksi maštarijama, niti će ih deliti s kolegama iz kancelarije. Svoje misli te vrste zadržaće za sebe i potrudiće se da deluje dovoljno smireno i pribrano da se ne nasluti o čemu razmišlja.

A na kraju dana? Dok s posla dođe kući i pozavršava sve obaveze koje tamo ima, žena će neretko fizički biti previše umorna da uradi bilo šta povodom onoga o čemu je maštala u toku dana. Baš kao što je i muškarac često nakon napornog dana preumoran za seks. A da su se našli u neko ranije doba dana, pre nego što su oboje postali suviše iscrpljeni, i da su tada imali dovoljno slobodnog vremena… Ovde se diskretno povlačimo.

Poenta ovog teksta? To što žena uveče kaže da je umorna i samo zaspi uopšte ne znači da ne želi da vodi ljubav (kad bi samo imala snage za to!) niti da o tome često ne sanjari u toku dana. Sanjari, i to u najvećem broju slučajeva baš o svom dragom.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)