U trendu

I žene i muškarci tvrde da je ovo najgora poza u seksu: Slažete li se?

Sprovedena su brojna istraživanja na temu seksualnog zadovoljstva, a među njima su najčešće ona o najboljim i najgorim pozama u seksu. Verovali ili ne, izgleda da se i žene i muškarci slažu oko toga ko zaslužuje prvo mesto u potonjoj kategoriji.

Naime, mnoge studije su pokazale da oba pola najmanje vole čuvenu pozu 69. Reč je o pozi u kojoj partneri jedni drugima istovremeno pružaju oralno zadovoljstvo, a kritičari je opisuju kao veoma komplikovanu, tešku za izvođenje i ne preterano prijatnu.

Naizgled beznačajni fizički faktori poput razlike u visini partnera u velikoj meri utiču na performanse. Oba pola takođe kažu da je veoma teško fokusirati se na pružanje zadovoljstva svom partneru kada uživate. Na popularnost ove poze utiču i godine, pa je mlađi subjekti više vole nego stariji.

Diskusija na ovu temu vodila se i na popularnoj platformi Reddit, a mišljenja korisnika i korisnika su pokazala da, uprkos pomami, ova poza zapravo uopšte nije popularna, prenosi Zadovoljna.hr.

1. „Ne znam tačno šta mislim o njoj, ali recimo da je volim samo sa pravim partnerom. Može biti dobro, ali sva tela nisu kompatibilna jedno sa drugim“.

2. „Zaista nisam obožavalac 69-ke. Teško je davati i primati u isto vreme“.

3. „Moje iskustvo je da nekome uvek pada na kraj i ostane nezadovoljan u ovoj pozi. Pa koja je njegova svrha? Oralni seks u klasičnoj pozi je bolji, onda sam barem siguran da sam zadovoljio partnera“.

4. „Smeta mi logistika poze 69. Jednostavno ne mogu da se koncentrišem dok mi žena pravi oralni seks i ne želim da izgleda kao da odbijam da se trudim oko nje“.

5. „Nije mi prijatno u toj pozi, tačka. Ne mislim neprijatno zbog mog tela, ali sam položaj mog tela u toj pozi je nekako neudoban, pogotovo zato što je moj partner viši od mene i onda uvek moram da se istežem nekako neprirodno. Hvala ali ne hvala“.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar