Idealnih 7 seks poza za punije žene, i udobnost i vrhunski užitak

Mnogi koji su se udebljali jednostavno gube želju za seksom. Bilo zbog nelagode ili nedostatka samopouzdanja, istraživanja pokazuju da je to jedan od ključnih razloga zašto veza postaje zona bez seksa.

Ako ste i vi među njima, vreme je da prigrlite svoju senzualnost i sa samopouzdanjem uđete u krevet.

Isprobajte ovih sedam fantastičnih poza koje možete izvesti bez obzira na izgled i kilažu.

1. Poza „Vesela jahačica“
Neka se on zavali na kauč ili u udobnu fotelju. Vi se okrenite od njega i sednite mu u krilo. On neka omota ruke oko vašeg struka i tako pomogne da se nežno krećete gore-dolje ili kružite bokovima. Ovo je nežna poza u kojoj je zagarantovana seksepilnost, a kako su njegove ruke oko vas, može vam i stimulisati klitoris.

2. Poza „Pas koji odmara“
Ovo je varijacija klasične Doggy poze. Ona je na sve četiri, a on kleči iza nje. Kako bi to bio položaj za odmaranje, stavite jastuke ispod stomaka i legnite na njih. Vaše ruke neka budu ispred vas na dušeku.

3. Ljubavna zmija
Ona leži na leđima, on leži uz nju ali i pomalo nagnut na jednu stranu. Ona se lagano uvija u struku i savija noge kako bi ‘odmorila’ preko njegovih bokova.

On može ispružiti jednu ruku preko njenog donjeg stomaka i uhvatiti je za bokove. Zatim počinje penetraciju iz ovog blago bočnog ugla. Možete se i milovati tokom akcije.

4. Zagrljaj ljubavnika
Oboje ležite na boku, okrenuti jedno prema drugom. Zatim se privijte bliže tako da ona može podići svoju natkolenicu preko njegova boka. On može ispružiti ruku i držati njene bokove na mestu. Spor i ujednačen ritam pruža obilje užitka.

5. Seksi kašika
Oboje ste na boku, a on je iza nje i okrenut je prema njenim leđima. Ona podiže gornju nogu kako bi on mogao penetrirati. Može je i milovati po grudima ili području klitorisa.

6. Nožna jedrilica
Ona leži na levoj strani i podiže desnu nogu u vis, dok joj je leva ruka ispružena iznad glave. Njena leva noga je položena, a desna ruka leži na telu. Nogu podignite koliko kog možete, ovisno o tome koliko ste fleksibilni. Možete je i saviti ili nasloniti na partnera. On će penetrirati iz sedećeg položaja.

7. Stojeća pereca poza
On stoji, dok ona leži na rubu kreveta. Zatim on opkorači njenu desnu nogu i podigne levu nogu tako da bude sklupčana oko njega. Ovaj položaj je udoban i omogućuje dublju penetraciju, piše The Sun.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.