U trendu

Iscediće vam svu energiju: Ova 3 znaka nezasita su u seksu

Obožavaju seks

1. Škorpija
Škorpije imaju veći seksualni apetit od svih ostalih znakova. Njihova žestoka i strastvena ličnost je vidljiva u svim aspektima života, pogotovo u spavaćoj sobi. Seks je s njom uvek uzbudljiv, najviše zato što voli da isprobava nove stvari.

Sve što bi trebalo da uradite je da se nasmejete na određeni način, uputite joj „značajan“ pogled ili je dodirnete i odmah će shvatiti na šta aludirate i prihvatiće igru. Ljudima koji se upuste u seksualnu vezu sa Škorpijama bolje bi bilo da imaju jak libido i da su spremni da se dobro oznoje u spavaćoj sobi.

2. Bik
Ženi Biku je dodir jako važan u seksu, a budući da se voli da se držio za ruke ili da se stalno dodiruje njen seksualni poriv je uvek jak, piše portal Your Tango, prenosi Prva.

Jako je tvrdoglava i nikad neće priznati da je ona inicijator seksa, ali oboje ste svesni da vas uvek mami i indirektno aludira na seks. Njen seksualni poriv je fizičke prirode, pa obratite pažnju na dodirivanje, maženje, pa čak i senzualnu masažu.

3. Ovan
Ovan voli dobar fizički izazov, a nema boljeg izazova od seksa, zar ne? Ovnov seksualni apetit pokreće čist adrenalin. Voli da osvaja, a sam seks s njom je uvek pun strasti, igrica i eksperimentiranja.

Ženski Ovnovi su izuzetno strastveni što obilno pokazuju u spavaćoj sobi. Čini se da je njihov seksualni apetit povezan s nestašnošću i željom za igrom.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.