Isplati li se skup seksi veš?

Nabavili ste seksi donji veš. Jeste da je bio jako skup, ali vi ste zadovoljne! Oblačite ga pred sastanak, ogledate se u njemu, ma, fenomenalno vam stoji! Ne žalite novac koji ste dale, mada niste baš toliko imućne. Sastanete se sa svojim dragim, dođe i do toga da on vidi vaš prelepi preskupi donji veš u kome tako fenomenalno izgledate i… On ne obrati nikakvu pažnju na njega, već vam ga skine što brže može, ili ga, u nestrpljenju, pocepa. Šmrc! Vaš lepi veš koji ste toliko platile! Više vam i nije do uživanja…

Ovo je, naravno, bila blago karikirana situacija, ali se u najvećem broju slučajeva investicija u preskup donji veš ne isplati. Ako zaista imate višak novca s kojim ne znate šta ćete, možete da kupite i takav veš; ako je ženski donji veš vašem dragom fetiš, pa će zaista da uživa u pogledu na njega (a vi u žestini njegovog pogleda), onda vam seksi veš može biti od koristi; i konačno, ako će lep veš doprineti tome da se vi osećate seksepilnije (mada, za to je najčešće dovoljno da veš bude lep, nije neophodno da bude i preskup), i tada ima smisla nabaviti ga. U svim ostalim slučajevima, bolje je novac uložiti u nešto što će vam zaista pružiti neko zadovoljstvo ili korist (po mogućnosti i jedno i drugo).

U najvećem broju slučajeva, muškarci, naime, i ne konstatuju kakav vam je donji veš. Pustite reklame u kojima muškarci kao da su pred seks-boginjom ako je žena u seksi donjem vešu; to su reklame, njihov cilj je da se proizvod prodaje i ne moraju da se zasnivaju na realnosti. I ne zasnivaju se – jer, kao što smo već rekli, muškarci donji veš retko primećuju. Ako vam neki komad donjeg veša baš grozno stoji, to će (možda) da primete, ali, u principu, kad dođe do toga da muškarac na vama vidi donji veš, to mu je samo još jedna prepreka, prepreka koje gleda da se što pre otarasi – jer ga zanimate vi, a ne modno dizajnirani komadići tkanine.

Dakle, ako vam je nekad žao jer nemate novca za skup donji veš, ne sekirajte se. Za veš je sasvim dovoljno da vam je udoban i da se u njemu osećate lepo. S takvim osećanjem muškarcu ćete, zaista, biti prava seks-boginja. A ušteđen novac upotrebite na svoje (može i njegovo) zadovoljstvo.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.