U trendu

Izgovorite li neku od ovih 7 rečenica u toku predigre, zaboravite na seks

Pala je noć i vaš partner i vi spremate se za san. Međutim, nekom od vas ipak nije do spavanja već do, makar kratke ljubavne igre.

Partner je prihvatio ideju ali u jednom trenutku nešto ste primetili ili se setili nečega i to glasno kažete. Nema nikakve dileme da ćete partneru a možda odmah i sebi uništiti ideju o „brzom“ seksu ili milovanju.

Kojih su to 7 rečenica koje nikada u toku predigre ne biste trebali da izgovorite?

Kako me iznervirao šef danas

Nekom od vas dvoje iznenada je palo na pamet dešavanje s posla i to će glasno prokomentarisati. Tak trenutak ubiće želju za seksom ili vama ili partneru jer je pokazatelj da je neko od vas dvoje pod stresom. Umesto toga, zatvorite oči i ne razmišljajte o poslu.

Šta ti je to na stomaku?

Nešto ste primetili na partnerovom telu ili on na vašem? To može da se kaže i posle seksualne igre a ne pre nje.

Glasno „folirantsko“ uživanje

Nekom od vas dvoje nije do maženja ali je zbog „mira“ u krevetu prihvatio predigru pa još i glumi da mu je lepo. Pogrešno. Ovo ničemu ne vodi. Možda i prođe večeras, ali sutra neće.

Što si mi rekao/la ono danas?

Tišti vas partnerova kritika ili neka čudna rečenica koju ste čuli? O tome ste mogli da popričate pre predigre, ili pak, da je ostavite za jutro. Sad NIJE vreme za čeprkanje po upravo završenom danu.

Ne spominjite bivše partnere

Usred predigre setili ste se bivšeg partnera, pa makar i u anegdoti pa ste ga/je spomenuli. Fatalna greška koja može imati posledice po vezu, ne samo te večeri. Bivši partneri su bivši i tačka.

Komentar o impotenciji ili odsustvu želje

Primetili ste da niste „u elementu“. Muškarac vidi da nema potrebnu erekciju, žena da je još „suva“. To se može rešiti na mnoge druge načine, uglavnom šaljive i može se prekinuti predigra. Ništa nije strašno. Strašno je ako primetite da se sa vašim telom ne dešava ništa a onda to glasno komentarišete.

Drugo ime

Za vreme predigre, iz usta vam je „ispalo“ neko drugo ime. Ne mora da bude od bivšeg partnera. Bilo kakvo spominjanje drugog imena može uništiti i ovaj, ali i naredne seksi igrice ako se posle opušteno ne porazgovara o tome otkud to ime. Bez vršenja pritiska. Samo iskreno.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar