U trendu

Iznenadićete se: Osam stvari koje svaki muž očekuje od svoje žene

Svaka žena sanja da pronađe svog šarmantnog princa i svoju kuću iz snova, gde će provesti divan život pun srećnih trenutaka i osmeha. Ali, ma koliko to iznenađujuće zvuči, i muškarci maštaju o idealnoj ženi.

Sanjaju da imaju savršenu, brižnu ženu i srećan, zanimljiv život. Žele da im ispunite snove i učinite ih srećnim. Postoji osam tajnih stvari koje svaki muškarac želi od svoje žene.

1. Voli kad ga iznenadite

Vaš muž će ceniti vaše napore da ga iznenadite. Može biti bilo šta! Pripremite mu romantičnu večeru, odvedite ga na uzbudljivo putovanje ili mu nacrtajte portret. Postoji toliko mnogo opcija!

2. Voli kada ste iskreni sa njim

Muškarci mrze laži. Važno je biti potpuno iskren prema njemu. Učinite sve što je moguće da izgradite jaku, poverljivu vezu i svideće mu se!

3. Voli duboke razgovore sa vama

Većina muškaraca želi da nađe nekoga sa kim će razgovarati o ozbiljnim temama. Trebalo bi da poštujete njegove misli, razgovarate o zanimljivim knjigama i igrate intelektualne igre sa njim.

4. Voli kada brinete o njemu

Kad se vaš muškarac vrati kući sa posla, želi da se brinete o njemu. Voli kada ga sretnete kod kuće sa osmehom, poljubite ga i večerate sa njim.

5. Voli kada se brinete o sebi

Svi muškarci vole samouverene žene. Kad volite sebe, imate poverenja u sebe.

6. Želi da zna da si srećna

Vaš muž zaista želi da vas usreći. Pa ako mu kažete koliko ste srećni, on će biti zadovoljan.

7. Želi da mu veruješ

Ženama može biti teško da shvate da je muškarcima potreban prostor. Ako vaš muž želi da se druži sa svojim prijateljima, trebali biste to i da mu dopustite. Verujte mu i on će verovati vama.

8. Voli da se oseća cenjenim

Niko ne voli da ga kritikuju. Trebali biste pronaći načine da ga razveselite i pomognete mu da se oseća cenjenim.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.