Jeste li čuli za seks pozu „snežni anđeo“? Na uzbudljiv način kombinuje dve poze koje svi vole

Iako vas možda podseća na hladne, zimske dane, pojam „snežni anđeo“ u ovom slučaju nema veze s tim. Ova poza je idealna za parove i tokom letnjih, vrelih dana, a sigurno će vam se dopasti jer kombinuje dve mnogima najdraže poze – misionarsku i pozu 69. Nije komplikovana, omogućava potpuno novi stil penetracije te je savršena za one koji žele da eksperimentišu u krevetu. U nastavku pročitajte sve što treba da znate.

Kako je izvesti?

Žena leži na leđima, a njen partner je u poluležećem položaju iznad nje, ali okrenut tako da mu je glava u nivou njenih stopala. Dok su joj noge obavijene oko njegovih leđa, podiže i spušta karlicu kako bi on mogao da penetrira. Takođe, može ga uhvatiti za zadnjicu kako bi se lakše podizala i spuštala tokom seksa.

Zašto je dobra?

Partnerka ima pogled na partnerovu zadnjicu pa može milovati njegove testise ili svoj klitoris. Osim toga, oboje su u savršenom položaju za stimulaciju klitorisa i penisa bez penetracije.

Kako je učiniti još boljom?

Mogu se okrenuti jedno prema drugome, u misionarsku pozu, dok partner još uvek penetrira. Takođe, mogu zameniti prvobitne pozicije – ona dolazi gore, a on ispod nje.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.