Još neki signali da on želi raskid

Dešava se da je veza na izdisaju, da se nekako održava maltene samo zato što je on prevelika kukavica da bi raskinuo, a da se ona zavarava i ne primećuje šta se dešava. O tome smo već pisali – ovog puta, evo još nekoliko signala da on želi da okonča vezu.

Navikli ste na to da on sebe vidi kao „mangupa“ i trudite se da mu praštate izgrede, čak i da vam budu na neki način simpatični – a jedan od njegovih „nestašluka“ jeste da od konobarice u kratkoj suknji traži broj telefona, i to pred vama. Čak se i ne trudi da sve to predstavi kao šalu.

Vi baš volite kad vas on iznenadi, dopada vam se i da on svrati kod vas bez najave, jer vam se sviđa ideja da nije mogao da izdrži da vas ne vidi. To je lepo, ali šta ako on malo-malo pa bane kod vas bez najave, a onda izgleda razočarano, iako ste vi srećne što ga vidite? Sasvim je moguće da se nadao da će vas zateći s drugim muškarcem, pa će imati opravdanje za „gnev pravednika“.

On puno radi i vi imate razumevanja za to što je uvek umoran. To je lepo. Ipak, ako je uvek umoran kada je s vama, a s prijateljima izađe i banči do jutra, da li se tu stvarno radi o umoru?

Počeo je da ide na poslovna putovanja. Tu ne bi bilo ništa neobično da on nije nezaposlen. Dodatni znak za sumnju je to što sa sobom nosi četkicu za zube, brijač i još neke sitnice koje su stajale u vašem stanu.

Kažete mu da želite više intimnosti s njim. On se dvoumi između belog pogleda i iznerviranog odgovora, a na kraju vam kaže da imate suviše bujnu maštu, kao da ste mu rekle da mislite da ste videle NLO.

Za svaku od ovih stavki bilo bi moguće naći i neko drugo, lepše objašnjenje i mi se nadamo da je to lepše objašnjenje tačno. Ipak, ako vam se ovakve stvari često dešavaju, ozbiljno razmislite da li je u vašoj vezi sve u redu – ili samo što joj nije prošao rok trajanja.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.