Kad ne uživate u oralnom seksu

Ima žena koje nikako ne vole da pružaju oralni seks, ali se ne usuđuju da kažu „ne“ partneru. Pošto čine nešto što im ne prija, nalaze se u dilemi da li nešto nije u redu s njima kad to ne vole, ili bi trebalo da ostave partnera. A rešenje je mnogo jednostavnije.

Neke žene zamišljaju da bi partnerov polni organ trebalo da im bude ukusan, ili da treba da osećaju jako uzbuđenje od toga što bi mu pružale oralni seks. A ukus je, manje-više, neutralan (izuzev ako partner loše održava higijenu intimnih delova, zbog čega bi ga trebalo smesta poslati u kupatilo da se opere i zabraniti mu da vam priđe neopranih intimnih delova), dok samo pružanje može da donese uzbuđenje – ali samo ako uživate u tome da pružate zadovoljstvo partneru. Da preciziramo: ako i vas fizički uzbuđuje to što vaš partner uživa.

Potrebno je još nešto, a to je da niste naučeni da je pružanje oralnog seksa nešto gadno i prljavo, nešto što pristojne devojke ne rade. Oralni seks jeste nešto sasvim normalno, ali ako vas je neko u nekom trenutku ubedio da se radi o nečemu gadnom, teško da ćete u tome uživati.

Šta, dakle, učiniti ako ne uživate kad pružate oralni seks partneru, ako sebe u takvoj situaciji zamišljate kao zgađenu mačku? Jedna mogućnost jeste da pokušate da se koncentrišete na zadovoljstvo koje mu pružate; pošto se u seksu radi o davanju i primanju, trebalo bi da možete da uživate u tome. A ako vam ne ide, ili ako ne možete da se distancirate od ideje da radite nešto prljavo, trebalo bi učiniti isto što i u bilo kom drugom slučaju kad vam nešto u seksu ne prija: otvoreno (ali ne grubo) reći partneru da to ne volite.

Vođenje ljubavi je čin u kome bi trebalo da uživaju oba partnera. Ako uživanja sa jedne strane nema, to nije to. Zato, ako nešto ne želite da uradite, ne ustežite se da to i kažete – teško da bi i vaš partner voleo da vi radite nešto što vam se gadi, ili, još gore, da povežete gađenje sa njim.

Uključite se u diskusiju o ovome na Forumu Krstarice…

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.