U trendu

Kad on vidi da ste poželjni i drugima

Ima muškaraca koje veoma uzbuđuje kad vide da njihovu dragu i drugi muškarci smatraju poželjnom. A ima i onih koje to nervira – šta ima neko drugi da bulji u ženu s kojom su? Ženama se neretko savetuje da uzburkaju stvari tako što će pred svojim dragim navesti još nekog muškarca da blene u nju, ali to često baš i nije briljantna ideja.

Kada je to dobra ideja?

Onda kada vaš dragi voli da vidi da vas još neki muškarac želi, a vi ste raspoložene za takve igrice. Ima muškaraca koje uzbuđuje da vide druge kako blenu u njihovu partnerku, to ih smesta navede da svoju dragu još više žele, i da se, na neki načih, osećaju nadmoćno nad tim muškarcima – mogu oni da blenu koliko hoće, ali samo on, vaš dragi, ima privilegiju da zaista i bude s vama, da vas kasnije otprati do vašeg stana (ili odvede u svoj, svejedno). Ostali mogu samo da gledaju i da mu zavide.

S druge strane, ima i muškaraca koji mrze takvu vrstu igara. Potrudili su se da vas osvoje, da budu bolji od svih drugih, i ne sviđa im se ideja konkurencije.

Neki od njih se boje konkurencije, a neki se ne boje, nego žele da im veza bude mirna, da mogu lepo da se ušuškaju s vama i da se osećaju sigurno, a ne da razmišljaju o tome hoće li morati da se bore za vas. Ukoliko flertujete s nekim a s takvim ste muškarcem u vezi, on će se pitati zbog čega to radite, zar vam on nije dovoljno dobar; tim flertom će biti povređen, i mada će ga možda takav postupak navesti na to da poželi seks, taj seks će biti kao „potvrda vlasništva“ – i pokušaj da ublaži bol koji oseća.

Kako ćete se poneti zavisi samo od vas i od vaše procene; nekada žena samo želi da oseti da je još neko smatra poželjnom. Ipak, nije loše imati na umu da bi voljenoj osobi moglo da se nimalo ne dopadne to što drugi „blenu“ u vas, i da je prilično povredi ako namerno navodite druge muškarce da zure u vas, flertuju s vama i slično.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)