U trendu

Kad on želi više od seksa

Dešava se da muškarac s nekom ženom želi samo seks – budimo iskreni, dešava se i da žena s nekim muškarcem želi samo seks i ništa više (može se desiti da to bude samo imitiranje muškog ponašanja, ali ostaje činjenica da se nekad i žene ponašaju tako). Upoznale ste muškarca, izašle na sastanak s njim (ili na nekoliko sastanaka), posle sastanka otišle ste i u krevet s njim – kako prepoznati da li ga interesuje samo „ono“, ili želi i nešto više? Evo nekih očiglednih znakova (ne, među njima nije bračna ponuda).

Mazi se s vama i posle seksa: i dalje je nežan, šarmantan, osvaja vas. To je očigledan znak da smatra da i dalje ima šta da se osvaja – a već ste bili intimni, dakle, definitivno od vas želi nešto mnogo više nego što je veza za jednu noć.

Postavlja pitanja o vama: da budemo precizniji, postavlja prava pitanja. Naime, ako je seks jedino što ga interesuje, teško da će se raspitivati o vašim poslovnim ambicijama i vašem životnom iskustvu, a sasvim sigurno neće pitati ništa o vašoj prošlosti niti o vašoj porodici.

Nervozan je: da, da, nervozan muškarac ženi može delovati smešno. Ako je seks sve što želi od vas, on nema baš mnogo razloga da bude nervozan – ako ga vi odbijete, neka druga neće. Međutim, ako mu se jako sviđate, i strah od toga da biste mogli da ga odbijete biće jači, a to može da ga učini nervoznim – zato, ako često prolazi rukom kroz kosu, gricka usne, gestikulira, izblamira se nekom primedbom, jasno je da želi da bude s vama duže od jedne noći.

Upoznao vas je s prijateljima: osim ako je kompletno njegovo društvo u stilu „devojke su samo za jedno i svake noći ih treba promeniti“, to što vas je upoznao s prijateljima siguran je znak da vas želi kao deo svog života. Jedino sigurnije od toga je ako vas upozna sa svojom porodicom.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.