U trendu

Kada je saznala da je suprug vara sa komšinicom, priredila mu je osvetu za pamćenje

Životna instruktorka i autorka Andrea Oven na svom TikTok profilu uglavnom deli savete o ljubavnim vezama, a nedavno je u viralnom videu podelila i vlastito, ne baš lepo, iskustvo s bivšim suprugom. Još 2006. godine, kaže, saznala je da je tadašnji suprug sedam meseci varao sa komšinicom, koja je s njim i zatrudnela.

Najgore joj je, kaže Oven, bilo upravo saznanje da je toliko vremena sa ženom koja živi samo nekoliko metara dalje, a u naletu besa odlučila je da se osveti – uzela je makaze i izrezala mu donji veš i pantalone.

–  Napravila sam rupu na svakim gaćama i pantalonama koje je imao –  priča ona.

Pre toga mu je, kaže, napisala poruku koju je ostavila pokraj uništene odeće.

– Budući da ga ne možeš držati u pantalonama, pomoći ću ti – napisala je u poruci, a sa svojom je pričom i druge žene na TikToku navela da podele slična iskustva.

–  Moj je suprug bio sa ženom imena Mili, pa sam sve njegove ormariće napunila „Teta Millie“sosom od špageta – podelila je jedna korisnica, a druga je ispričala da je izribala WC sa suprugovom četkicom za zube – i vratila je na mesto, piše večernji.hr.

@heyandreaowen

Do not do this at home. #authorsoftiktok #narcrecovery #narcissistsurvivor #narcissistabuse #divorcedwomen #crazystory #mentalbreakdown

♬ Gnarls Barkley Crazy Stephen Kramer Glickman – Gustavo Rocque

Oven inače na svom TikTok profilu muškarcima i ženama odgovara na pitanja o toksičnim vezama, važnosti komunikacije, te savetuje kako se nositi s bolnim prekidom ili razvodom.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)