U trendu

Kako da zadovoljite ženu ako vam je „ponos“ manji od prosečnog, sasvim je moguće

Veličina nema nikakve veze sa veštinom kada je u pitanju seks. Ako želite da napravite više od onoga što imate – šta god to bilo – postoje neke pozicije koje omogućavaju dublju penetraciju od drugih.

Položaj čini svu razliku ako tražite dublju penetraciju. Vredi imati na umu da sama vagina sadrži ograničen broj nervnih završetaka, posebno u poređenju sa klitorisom. Dakle, ići duboko ne bi trebalo da bude vaš jedini fokus, prenosi Espreso.

Evo nekoliko pozicija koje dovode do dubljeg nivoa zadovoljstva. Tako da svako dobije ponešto, uključujemo pozicije za sve nivoe veština i udobnosti.

Nogu gore

Ova pozicija sklanja noge sa puta za punu penetraciju kontakta dok obema stranama omogućava lak pristup klitorisu za maksimalno zadovoljstvo.

Da bi to uradio, partnerka leži na leđima i prebacuje jednu nogu preko partnerovog ramena. Prodorni partner opkoljava drugu nogu i ulazi u nju.

Stavite jastuk ispod kukova ako je potrebno kako biste pomogli da se vagina podigne radi lakšeg ulaska.

Dogi stil

Dogi stil je izdržao test vremena jer nudi dublju penetraciju uz seksi pogled. Partnerka staje na sve četiri dok partner kleči i ulazi u nju s leđa. Za još dublje ronjenje, osoba u koju se prodire treba da spusti glavu i grudi na krevet dok savija leđa.

Vulva na vrhu

Poznatiji kao „kaubojka“, ova počinje tako što muškarac leži na leđima, dok se žena penje na njega.

Ovo omogućava najdublju penetraciju i partner na vrhu može da obezbedi da penis ostane unutra tokom cele vožnje korišćenjem kukova ili pokreta sa jedne na drugu stranu umesto da se samo kreće gore-dole.

Lice u lice

Pozicija u kojoj se dodiruju svi vaši najtopliji delovi, omogućava ozbiljan seksi kontakt očima i maženje? Da hvala!

Za ovo, muškarac sedi na kraju kreveta ili stolice. Žena ga opkoljava i seda u krilo. Obmotajte ruke jedno oko drugog i uživajte.

Ronilac

Za ovaj napredni potez potrebna je ozbiljna fleksibilnost i tepih ili ćebe na podu.

Za početak, žena leži na leđima i zamahuje nogama gore-nazad preko glave tako da joj stopala budu što bliže podu. Zatim, partner u čučnju odozgo ulazi u nju.. Ugao stvoren ovom pozicijom pokazuje prednji zid vagine, gde se „slučajno“ nalazi G-tačka . Nema na čemu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (2)