U trendu

Kako izabrati maštovit poklon za nju?

Mnogim muškarcima vreme pred novogodišnje praznike nije nimalo lako – treba odabrati poklon za voljenu osobu, poklon koji bi joj se dopao, koji bi joj pokazao da je on voli – a taj poklon bi je mogao i prilično razočarati, što nijedan darodavac ne želi. Evo nekih njihovih ideja koje stoje iza određenih poklona.

Svake godine isto. Pre pet godina poklonio vam je lep džemper. Za razliku od odevnih predmeta koje vam je ranije poklanjao a koje nijednom niste obukle, taj džemper ste nosile. Više puta. I pošto je konačno našao nešto što vam se zaista dopada, nastavio je da vam to kupuje svake godine. Zašto menjati, kad zna da vam se to sviđa?

Nije poludeo, optimističan je. Nabavio vam je elegantnu tašnicu – samo što vi, uz sve obaveze koje imate, ne idete nigde gde bi ta zaista lepa tašnica bila prikladna. Ili vam je nabavio odlične naočari za ronjenje, a vi se ne sećate kada ste poslednji put bile na moru. Ili već neki takav poklon, koji vam se dopada, samo što ne možete da zamislite da ćete ga u bliskoj budućnosti upotrebiti. Tu je reč o njegovom optimizmu – optimizmu da će finansijsko stanje biti bolje, da ćete naći više vremena, da će se vaši životi promeniti dovoljno da možete da upotrebite taj poklon, radeći nešto za šta zna da u tome uživate. Taj poklon je nešto kao zalog nade, dat da vas oraspoloži i da vas podseti da se on zaista trudi da vam bude bolje.

Nadoknadiće vam sve poklone koji vam se nisu dopali time što će vam dati nešto zaista upotrebljivo. Na primer, nabaviće novi šporet ili novu veš-mašinu. To jeste praktično, nije da nije. Samo što nije nimalo romantično i može biti protumačeno na nezgodne načine (tipa: „Ženo, kuvaj mi!“, ili: „Ženo, peri mi gaće i košulje!“).

I, šta da vam pokloni ove godine? U materijalnom smislu, ili imate one stvari koje su vam neophodne, ili su preskupe za nabavku. Moguće je da bi voleo da se vas dvoje malo sklonite od obaveza, da budete negde samo vas dvoje, ni zbog čega da ne brinete, da se ušuškate i uživate zajedno, može i u luksuznom okruženju. Samo, to bi bilo jako teško ostvariti u trenutnim okolnostima. Možda da jednostavno nabavi ono što vam se već ranije dopalo – lep džemper.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.