U trendu

Kako izgubiti devojku po kratkom postupku

Kaže se da ko radi, taj i greši, kao i da je ljudski grešiti. Tako se i muškarcima dešava da izgube devojku, i to devojku koju nisu želeli da izgube, zbog glupe greške kao što je pogrešan tretman.

Većina žena neće zahtevati od vas da se ponašate kao princ iz bajke, makar u potaji i sanjarile o tome. Nijedna razumna žena, osim one koja od odnosa pravi biznis, neće očekivati ultraskupe poklone od samog starta, izvođenje u najskuplje restorane, letovanja na egzotičnim ostrvima, kao ni to da budete ekspert za poeziju, pozorište, balet, operu, da ljubite tlo po kome hoda…

Ipak, većina žena – onih vrednih da se s njima bude – očekivaće od vas poštovanje, kao i to da ih tretirate kao žene.

Šta to znači? Želeće ona s vremenom da se opusti s vama, ali to ne znači da će joj se dopasti da joj se već na trećem susretu obraćate onako kako biste se obraćali ortaku; nehajno, sa sigurnošću da će ona razumeti da se vi lepo osećate pored nje čim joj šaljete poruku u stilu: „Ortak, aj’ se nađemo na pivu.“

Nije obavezna skupa večera u ekskluzivnom restoranu, ali vaša poruka bi trebalo da bude lepa, može i romantična – i da se njome ništa ne podrazumeva, ponajmanje damin pristanak na bilo šta što predložite. Žene vole da im se muškarci udvaraju, a ne da izlazak s njima tretiraju kao nešto usputno – ili da izgleda kao da taj izlazak tretiraju kao nešto usputno. Makar se ona prema vama i ponašala ortački, pokažite da ste svesni da je žena.

Svaka žena će vam reći da ceni iskrenost. Međutim, to ne znači da će ceniti ako se ne potrudite da sredite svoj stan pre nego što je pozovete u njega, uz objašnjenje da ne želite da je zavaravate da ste uredniji nego što jeste. Kad se o takvim stvarima radi, ona želi da je zavarate – želi da vas vidi u vašem najboljem izdanju, čistog, namirisanog, urednog, u stanu koji ne izgleda kao da je u njemu napravio nered histerični provalnik koji nikako da nađe ono što traži. A ako će jednog dana živeti s vama, želeće i da stvarno postanete nešto uredniji (ovo se ne odnosi na muškarce kod kojih je sve već cakum-pakum), kao i da, njoj za ljubav, postanete finiji i pažljiviji. Biće vremena da ona otkrije vaše nedostatke, ali bi se pre toga trebalo potruditi da upozna dovoljno vaših dobrih strana da to odnese prevagu.

Dakle, ukratko: žena želi da joj se udvarate, da se oko nje trudite i da ona vidi da se trudite oko nje (recimo, oduševiće je ako sazna da zbog nje pokušavate da prekinete s nekom lošom navikom); želi da je tretirate kao ženu, a ne kao ortaka koga znate sto godina, a najbrži način da je izgubite jeste da ne postupite tako. Ako se vi trudite oko nje, i ona će se potruditi da zadrži tako finog muškarca kao što ste vi.

Navedeno ne važi za žene koje traže muškarce koji će ih tretirati kao otpad – ali da li vi želite da budete s takvom ženom?

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.