U trendu

Kao da sebe smatra ekspertom u krevetu

Neke dame su primetile da se muškarac s kojim su, kad dođe do seksualnih odnosa, ponaša sa puno samopouzdanja, kao da sebe smatra ekspertom. To kod dama dovede do nekih nedoumica, naročito ako taj muškarac zapravo baš i ne ume da ih zadovolji.
Nije da je njoj bilo baš loše s njim, ali nije našla ni neko veliko zadovoljstvo – a opet, on se ponašao s toliko samopouzdanja da ona nije znala kako da mu stavi do znanja da bi želela da on promeni to-i-to (pod pretpostavkom da je svesna šta je to što joj prija). I još, pošto se on poneo s toliko samopouzdanja, kao da savršeno zna šta radi, lako se može desiti da se ona upita šta s njom nije u redu kad u tome nije uživala. Jeste nekog uživanja bilo, zbog bliskosti, ali nije bilo i zadovoljenja – da nije ona kriva, da nije problem do nje? Teško da je on kad ima toliko samopouzdanja; ne bi ga imao da ne zna šta radi, zar ne?
Stvar lako može da bude kako u tome što on ne zna telepatski kako da joj pruži zadovoljstvo, a ona mu to ni na koji način ne pokaže, tako i u tome da on nije nikakav "ekspert" niti je pun samopouzdanja, već samopouzdanje folira. Muškarci su često naučeni da je korisno da se uvek ponašaju kao da im je samopouzdanje veliko i kao da odlično znaju šta rade – neretko se time zabašuri da zapravo ne znaju šta bi trebalo da učine. Kad vide nekog toliko punog samopouzdanja, ljudi neretko i ne postavljaju pitanje šta taj radi, ili će za sebe da pomisle da možda oni nisu u pravu. Nešto slično dešava se i u krevetu – ona pomisli da je problem do nje.
Šta učiniti? Prihvatiti činjenicu da to što se on ponaša kao da sve zna ne znači da je zaista baš toliko umešan. Ne kažemo da ga treba optuživati, ismevati ga ili mu naređivati – daleko od toga. Različitim ženama prijaju različite stvari, a on ne ume da vam pročita misli i sazna šta bi baš vama prijalo. Bez naređivanja mu stavite do znanja šta želite od njega (nekad reči nisu potrebne, možete i da mu pokažete), i vrlo je verovatno da neće imati ništa protiv toga da vam udovolji – on želi da vi uživate s njim, ako direktno od vas sazna u čemu tačno uživate, odlično.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.