U trendu

Kinezi veruju da ovaj deo tela govori kakvi ste u seksu

Kinezi još od davnina veruju da nožni prsti otkrivaju karakter čoveka, od toga da li je rođeni autoritet, ali i da li se snalazi dobro u krevetu…

Palac

Ako je duži od ostalih prstiju krase vas pamet i kreativnost te se odlično nosite s problemima. Zato vam s ovim ljudima nikada neće biti dosadno, posebno ne kada se zaigrate pod čaršafima.

Drugi prst

Dužina ovog prsta navodno otkriva da li ste rođeni vođa, piše „Men’s Health“. Ako je on duži od ostalih prstiju, verovatno ste dinamična osoba koja voli da dominira. No, zanimljivo je da su Kinezi u prošlosti verovali da žene kojima je kažiprst duži od ostalih prstiju vole da dominiraju u vezi, pa zato nisu bile poželjne za udaju.

Srednji prst

Za Kineze ovo je vrlo važan prst jer otkriva duševno stanje, ali i životnu energiju čoveka. Veruju da što je taj prst duži, veće su šanse za uspeh u karijeri. Nasuprot tome, ako imate kratak srednji prst, verovatno su vam porodica i prijatelji na prvom mestu.

Četvrti prst

Ako je dugačak i ravan, radi se o brižnoj i osetljivoj osobi kojoj je porodica na prvom mestu, te koja je uvek spremna da pomogne. No, ako je ovaj prst kratak, on simbolizuje osobu snažnog karaktera i jakog individualca koji sve u životu nastoji da postigne isključivo sopstvenim snagama.

Mali prst

Ako je vaš mali prst netipično kratak, na prvi pogled je jasno da ste zabavljač koji je sklon vragolijama. Vrlo ste inteligentni, ali i teško ostajete motivisani te lako gubite zanimanje za stvari i osobe. Takođe, osoba koja može da pomeri mali prst bez pomeranja drugih prstiju, sklona je avanturama, ali i navodno vrlo sposobna u krevetu. Upravo muškarci koji to mogu su najpoželjniji za kratke veze, jer su strastveni i odlični ljubavnici. Ali, ne bismo ih preporučili za veze na duge staze…

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.