U trendu

Ko bi rekao: Ove poze u seksu čine muškarce jako nervoznim!

Firma “Superdrug” se bavi prodajom robe namenjene za higijenu, zdravlje i lepotu i ovih dana je sprovela istraživanje među 1 000 ispitanika iz SAD i Evrope.

Odgovarajući na pitanja o vođenju ljubavi, pokazalo se da nervoza, uzrokovana isporbavanjem novih poza, utiče negativno na sam seksualni čin.

Istraživanje je pokazalo da čak 56,8 odsto žena i 42,7 odsto muškaraca kaže da ih plaši sama pomisao na to da isprobaju pozu 69 u stojećem položaju, prenose mediji.

Treba zaista biti vešt (i jak) da držite partnerku za noge, dok joj je glava dole i da sve to vreme oralno zadovoljavate jedno drugo.

Više od polovine anketiranih žena (54,5%) reklo je i da zazire od analnog seksa, odnosno da to kod njih izaziva nelagodu. Zanimljivo je da priličan procenat muškaraca (čak 30,5%) takođe kaže da se oseća identično kada pomisli na to. To jeste iznenađujuće, jer je reč o trećini muškaraca, a svih ovih decenija i stotina godina, mislilo se drugačije, piše mondo.rs.

I ova igrica iz spavaće sobe može da izazove nervozu, a to je sve ono što uključuje seks u „lebdećem“ položaju. To izaziva zabrinutost kod 16,9 % žena. Zanimljiva i neobična poza iz Kamasutre, takozvana „kneeling wheelbarrow“, poza koja je nalik klasičnoj „kučećoj“, u kojoj žena, zapravo, nije oslonjena ni na šta već samo podlakticama jedva dotiče pod ili krevet, čini nervoznim 24,8% žena i 16% muškaraca.

Ono što je važno jeste da treba shvatiti da vođenje ljubavi treba da bude opuštajuće, zabavno i uzbudljivo. Eksperimentisanje je poželjno, ali ne po svaku cenu, da dovedete sebe u nelagodno stanje. Ako ste nervozni zbog neke ideje, odustanite. Ima toliko drugih poza…

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar