U trendu

Ko su muškarci sa najvećim ‘ponosom’ u svetu? Srbi se izdvajaju na svetskoj skali!

Najnoviji istraživački podaci bacaju svetlo na pitanje koje mnogi muškarci tajno postavljaju – gde se nalazimo na svetskoj skali „ponosa“? Iako je ovo pitanje često tabu tema, sajt World data.info objavio je statistike o prosečnim veličinama muškog polnog organa širom sveta.

Na vrhu liste nalaze se muškarci sa Ekvadora, sa impresivnom prosečnom dužinom od 17,6 centimetara. Međutim, iza njih ne zaostaju ni muškarci iz Kameruna, Bolivije, Sudana i Haitija.

I gde su naši muškarci u ovoj priči? Prema istraživanjima, Srbi su u gornjoj polovini, sa prosečnom dužinom od 17.87 centimetara. Zanimljivo je primetiti da su iza nas Hrvati, Severna Makedonija i Albanija, sa nešto manjim prosekom.

Međutim, ne treba se obeshrabriti ako se neko nađe na „donjoj“ strani ove lestvice. Kao što pokazuju podaci, muškarci sa najmanjim prosečnim dimenzijama penisa uglavnom se nalaze u azijskim zemljama poput Kambodže, gde je prosečna veličina oko 10 centimetara.

Ovo istraživanje svakako postavlja zanimljiva pitanja i pokreće raspravu, ali ne zaboravimo da suština nije u veličini, već u kvalitetu međuljudskih odnosa i samopouzdanju.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.